היי ^.^

נווופי

New member
היי ^.^

אני חדשה פה. הצטרפתי למיכא"ל לפני כמה ימים והייתה כבר פגישת הכרות ועוד מעט תהיה הפגישה הראשונה הרשמית. האמממ זהו סתם חיפשתי על מיכא"ל קצת באינטרנט והגעתי לכאן. :) תספרו לי חוויות מהקורס וכל מיני דברים. בעיקרון נרשמתי כדי לשפר את הביטחון העצמי, לשפר את הלימודים, וסתם כל מיני ריבים עם אמא שלי. וסתם דברים כמו לזכור מילים וכאלו. ספרו חוויות :)

count on me

New member
ברוכה הבאה :)

אני מקווה שתהני בקורס...ותפיקי ממנו כמה שיותר לעצמך ! את חוויות הקורס אי אפשר לסכם במילים - תביני זאת יותר טוב שתסיימי אותו...שתגיעי לסיומו של מסע שנקרא "מיכאל". כל ילד וילד בקורס עובר שינוי, בין אם זה גדול ובין אם זה קטן... כך שאני בטוחה שגם את תעברי את השינוי...על תחכי לו....ותחשבי שאם את במיכא"ל אז נגמרו כל הבעיות! - ההפך הוא הנכון, מיכא"ל מסייע לך להתמודד איתם, נותן לך כלים, משקף לך אותה מציאות באור וגוון שונה. כמובן מרחיב אופקים - כמה שזה מדהיםם! - רק את תחליטי אם זה יעזור לך או לא - בהצלחה בהמשך, ואשמח לשמוע חוויות ראשוניות....

לילי27

New member
ברוכה הבאה:)

אני לא אספר לך כלום, כי זה רק יהרוס. את צריכה לעבור את זה בדרך הכי נכונה לך. אני רק אגיד שזה חוויה שלא תחווי שוב, תנצלי שם כל רגע. תפיקי את המיטב. מה לא הייתי עושה כדי להחזיר את הגלגל אחורה ולעבור את זה שוב בפעם הראשונה.

למעלה