היי

היי

אני מדי פעם נכנסת לפה וכותבת אך אני דיי בטוחה שלא תזכרו בקיצור עוד מקרים מוזרים.. אני בטוחה כמעט ב 100 אחוז שמישהו פתח את הדלת של החדר שלי והסתכל פנימה כי אני ראיתי מישהו מציץ פנימה ואז צעקתי לאמא שלי מה היא רצתה והיא אמרה שהיא ישבה פה על הספה כל הזמן אולי דמיינתי?? אבל קרו מקרים מוזרים בבית שלי ללא ספק אני ואמא שלי הלכנו לישון ואני ישנתי איתה במיטה (ילדותי ) ויש לנו מנורה שמסובבים לרמה הרצויה אני מקווה שאתם מבינים מה אני מתכוונת בקיצור אנחנו שוכבות במיטה ופתאום האור נדלק (עדיין לא ישנו) ואמא שלי נבהלה וביקשה שאני אלך לסגור את האור ומה שמוזר שזה היה כאילו מישהו ממש סובב את המתג.. ודרך אגב זה קרה לי גם בחדר שלי ואין לי מושג מה קורה פה... אני יודעת שזה אמיתי כי אני מרגישה אנרגיות הרבה פעמים

למתג קוראים דימר

מה שאני מציעה לעשות בנידון זה ראשית לבדוק את ההיסטוריה של הבית ושנית לטהר את הבית, משמע לשטוף את הבית עם מי מלח, להדליק קטורת,לבדוק את המזוזה, והכי חשוב שאם זה ממשיך עדיין פשוט מומלץ להזמין מדיום או מתקשר על מנת שיערוך סגירת מעגל או שחרור לנשמה.

תודה

אני גרה בבית הזה מהרגע שנולדתי אבל מה שכן באיזור שלי הייתה מלחמה אבל אין לי מושג נראה לי שמישהו מנסה להגיד לי משהו כי לפי מה שהבנתי מאנשים שמבינים אני מאוד "מחוברת" אומרים לי שאני צריכה לארגן את הראש שלי לפני שאני אתחיל להבין "אותם"

xXx Galia xXx

New member
יכול להיות שאיזשהי ישות../images/Emo11.gif

רוצה שתעבירי איזשהו מסר [אני יודעת שהן לא מטרידות סתם...]

וזה כבר שופך אור חדש על העניין

דבר ראשון יש לבצע שחרור לנשמה שיערך על ידי מדיום או על ידי מתקשר, ולפני הכל כדאי לנסות לבדוק מה רוצה היישות מכם, איזה מסר יש לה להעביר וכיו'...

למעלה