היי,

סוזי והבאנשיז.

בסוניק יות' לפעמים הבחורה שרה. לוולווט אנדרגראונד יש שירים בהם, באלבום הראשון ניקו שרה, ובאחרים יש סולואים למורין טאקר. בוויט סטרייפס לפעמים הבחורה שרה.

Dead Scene

New member
לג'ניפר צ'ארלס יש את הקול הכי סקסי

(הבחורה ששרה עם מייק פאטון בlovage) קים גורדון מקום שני ;)

1uLtRaSoNiC1

New member
../images/Emo45.gif לאבאג' יכל ליהיות הרבה

יותר טוב לטעמי, למרות שיש בו פנינים (דן האוטומטור הוא מפיק מבריק, תבדקו דברים שלו)

Dead Scene

New member
הם מצויינים לטעמי. דיי מספקים

בכל מקרה ראיתי ראיון עם מייק פאטון והוא אמר שהם עובדים על עוד אלבום. דן באמת מפיק מעולה.

1uLtRaSoNiC1

New member
זה הרכב שמורכב מכשרונות

דן האוטומטור הוא אחד מהמפיקים האהובים עליי קיד קואלה הוא דיג'יי מצוין (מומלץ לבדוק את האלבום האלקטרוני שלו Some Of My Best Friends Are Dj's) מייק פאטון המלך וג'ניפר צ'ארלס המדהימה אגב, דן וקיד קואלה מהווים שני שלישים מפרויקט ההיפ הופ העתידי Deltron 3030 (יחד עם הראפר דל הFאנקי הומוספיין שזכור מהשיר קלינט איסטווד של הגורילז) מומלץ לבדוק את האלבום שלהם שנקרא על שם ההרכב, אלבום קונספט מאוד נעים לאוזן.

epitaph

New member
אמממ....

Patti Smith ו- PJ Harvey. זה בקטע היותר רועש אני מניח. אם ניכנס גם למטאל אז Nightwish ו Epica יספקו את הסחורה. אתה מעוניין גם בדברים יותר שקטים?

1uLtRaSoNiC1

New member
בהחלט פיג'יי ופאטי...מאוד מומלץ

ול-Fleewood Mac להקות הבלוז רוק המצוינת יש את הסולנית קריסטין מקוי

אוי..

תודה לכל מי שהמליץ לי אבל שכחתי להזכיר משהו. אני לא אוהב מוזיקה כבדה מדי כמו הלהקות שאפיטאף ציין, אז מי מהלהקות שאחרים כתבו אולי יותר יתאימו ? יוסי קליפורניה.

למעלה