היי

casperit

New member
היי

קוראים לי יעל אני מחיפה... אני רואה::: את כל הקומדיות בערוץ 3... הסדרה הכי מצחיקה זה של מי השורה הזו בכלל... אני רואה פופיולר (טוב האמת שהפסקתי כי העונה השניה גרועה)... אני רואה להתחיל מחדש שחזר לשידור חוזר ביום שבת רק בגלל אדם אחד (שיין ווסט)... אני רואה טלנבולות שונות (אבל בשביל יש את פורום טלנבולות:)) אני רואה... אממ עוד כל מיני דברים שכרגע ממש לא עולים לי בראש! אז היי כולם יעלי ווסט

fluppster

New member
פאוואר פאף גירלז....

הסדרה הכי מתוקה בטלוויזיה! שלחתי להנהלת הפורומים הצעה לנהל פורום על הגירלז, אבל הם אמרו שהם לא מתכוונים לפתוח פורום עליהן בעתיד הקרוב... אוף...
חן

casperit

New member
יו פורום על פאוור פאף...

בוא נעשה עצומה!!!!(אני וחברות שלי מתחפשות אליהן בפורים אני יהיה באטר קאפ... למרות שאני הכי אוהבת את בבלס... אבל מה לעשות שיש לי שיער שחור ועיניים ירוקות:))

Dudi GirL

New member
פאוור פאף גירלז!

זאת באמת סדרה טובה! אני הכי אוהבת את באטרקאפ! היא הכי חמודה לכל מי שלא מכיר צירפתי תמונה...

Druyanizem

New member
אין כמו באבלס

היא גם הכי חמודה. גם הכי מצחיקה. וגם שהיא מתעצבנת היא הרבה יותר גרוע מ- buttercup.

~*~gaL

New member
שלום שלום!

של מי השורה הא? אני כבר אוהבת אותך! :) אי. אר. את רואה?.. דרו קארי?.. gal.

casperit

New member
אי אר לא... אבל דרו קארי כן!

אני רואה בעצם את כל הסדרות האלו של 20:55... כל הסיטוקומים בקיצור... וגם את הקומדיות של יום שישי (הייפ וכאלו)... הכי אני אוהבת את של מי השורה הזו בכלל.. זו הסדרה היחידה שאני אשכרה צוחקת ממנה... הם כאלו גדולים:)))

אוי, הקטע של ביורק ב-Hype השבוע

היה גדול מהחיים. וכן, "של מי השורה הזאת בכלל" היא התכנית הקומית האהובה עלי ביותר.

חיפושיט

New member
באמת הקטע עם ביורק הייה ענק

עם כל המשפטים והססמאות המוזרים שהיא מלמלה.. ואגב אלת הירח, מדוע ולמה לא ענית לי על המסר המרנין שלי?

green lantern

New member
אני מת על כל התוכניות בקארטון

חוץ מאולי כמה קטנות כמו אד אד ואדי... אבל אני מת על הפראוור פאף ושיפ וקראמפ טאויינס....

למעלה