היי

DorDassa

New member
מה ביי...

תשארי פה... תגידי מה את חושבת על כיתה י'א.. מה הציפיות שלך.. חחחח ד"א מה הציונים מהבגרויות?! כמה היסטוריה?! Infected Mushroom - Dancing With Kadafi

NeTa141

New member
חחח דור..

כיתה יא? יאללה עוד שנה חח ציפיות? להנות.. :\ ציונים (סופיים) מתמטיקה 91.. בעע היסטוריה 75 :( היה לי פאקינג מגן 90 !! לשון 93 !! אמנות עיוני 90 !! וזהו.. מה איתך? יאללה מחר אני מתחילה ללמוד.. אה בעצם עכשיו זה כבר מחר חח Ryhian Sheehan Feat Jess Chambers - Hiding Place (Antix Remix) פרוג ללילה ככה... אחח איזה ווקאל! זהו אני חוזרת לנסות לישון, נדודי שינה חח לילה טוב!

DorDassa

New member
אני גם מתחיל ללמוד היום

בגלל גשר שיש לנו אחרי זה קיצר ציונים על הפנים. היסטוריה - ציון בגרות 50, ציון מגן 81, ציון סופי 66 מחשבת ישראל - ציון סופי 68 (לא זוכר מגן בעע) מחשבים - ציון בגרות 88, ציון מגן 93, ציון סופי 91 יאללה... שתהיה לנו שנה מוצלחת.

NeTa141

New member
זהו עבר היום הראשון בשלום חחח :D

בהצלחה דור! ולכל התלמידים שפה חח אינפקטד-דרופ אאוט!

DorDassa

New member
קיבלת מערכת?

כי אני קיבלתי והיא לא נורמלית פעמיים מסיים ב-15:45 פעם אחת ב-15:00 וביום שישי ב-13:00 קיצר... גיהנום.... ואני לומד ביום א' - שלוש שעות גיאוגרפיה! שלוש שעות!

SuperOr

New member
אצלי כל השבוע ב 2:40

מגיעים ב3 וחצי הביתה.. סיוט :|

NeTa141

New member
חחחח קיבלתי...

ואין לי כוח לפרט עליה חח אבל היא נראית סבבה נתרגל אליה חח ואני לא לומדת יום שישי.. יאללה ב10.9 גדנ"ע איזה כייף!! מתי אתה יוצא? Virtual Obsession - Before Dawn !!

DorDassa

New member
לגדנ"ע?!

וואלה לא יודע.. טחחחח אני בעיקרון לא לומד ימי רביעי... רק כשיש לי תגבורים וימים מרוכזים שלפני בגרות.

NeTa141

New member
חחח יום שלישי

חוץ מאנגלית ואמנות מעשי אני לא לומדת כלום חחח ויש לי באמצע שעתיים חופשיות ללכת לישון על הדשא חח והשנה בספורט נראה לי נותנים לנו לבחור מה לעשות מתוך אפשריות ויש באפשרויות יוגה, איזה כייף! עשיתי יוגה לפני שנתיים והפסקתי מכל מיני סיבות טכניות, איך התגעגעתי לזה! וגם מביאים לנו לזה מורה טובה לגמרי, חמודה כזאת, כייף איתה... ויש במקום שהיא עושה את השיעור אום מזהב תלוי על הקיר וכל מיני תמונות של אלים הודיים חח איזה יופי.. :) יאללה מספיק חפרתי על זה חח Electric Universe - Spiral Galaxy !!

DorDassa

New member
חחחח נשמעת כמו מורה סטלה

שאלי אותה איפה היא קונה את הבוף שלה =] Robert Miles - Children (Paul Oakenfold Mix) שוב קרדיט לאופיר הענק שלח לי 20 רמיקסים לטראק הזה + המקור של הטראק. פשוט לבכות...

למעלה