היי

Banana NOF

New member
היי

קוראים לי נוף, ואני חדשה פה בפורום:) אני בת 15, מירושלים, ומתה על ג'וני דפ! יש לי שאלה... מכיוון שפיספסתי דיי הרבה סרטים של ג'וני, ואני מעוניינת לראות אותם, אז אתן יודעות אם יש מרתון של הסרטים של ג'וני מתישהו? מקווה להשתלב. ביי :)

miss depp

New member
היי

וברוכה הבאה :) לא שאני יודעת על מרתון של סרטים של גו'ני אבל אני יכולה להביא לך אתר שיש בו רשימה של הסרטים : www.imdb.com תרשמי במנוע חיפוש גו'ני דפ וזה ימצא כבר את הדף .

ברוכה הבאה... מתה על השם שלך...רצו

לקרוא לי ים אבל התפשרו על אור!!!! חחחחח טוב חפרתי.. אני אני אור מרום מעפולה בת 17

ברוכה הבאה נוף!../images/Emo140.gif../images/Emo108.gif

אני רינת.. בת 14 וחצי.. זה בסדר.. גם אני לא ראיתי את כל הסרטים של ג'וני... את יכולה להשכיר מבלוקבסטר או משהו... אני לא מאמינה שיהיה ביום אחד מרתון סרטים של ג'וני..חח השתלבות מהנה

dark fairy14

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

יש לך שם יפה... אני נועם, בת 14 גם אני לא ראיתי את כלללל הסרטים של ג'וני, אבל אם יש לך הוט משדרים שם הרבה סרטים שלו ביס לא משדרים בכלל

nitzan s

New member
לא נכון ביס שידרו את שודדי הקריביים

כבר איזה מאה פעם ובהוט אפילו פעם אחת לא!!

anush91

New member
נכון...

האמת עד היום לא ראיתי את הראשון...אבל אהבתי מאוד את השני! ברוך הבא!!! אני אנה, 15.

פאני14

New member
באמת? יש לי יס כבר מ-ל-א זמן ו...

ואני לא זוכרת אפילו פעם אחת ששידרו את שודדי הקאריביים

nitzan s

New member
ברוכה הבאה! =]

אני ניצן בת 16 מנס ציונה מרתון של סרטים של ג'וני כבר שידרו פעם בהוט אבל לא היו שם את כל הסרטים שלו זה היה כאילו יום סרטים של ג'וני אז הם בטח יעשו את זה עוד פעם (אני מקווה...) =]

Banana NOF

New member
תודה:)

ויש לי הוט. איזה כיף=], אני מקווה שישדרו שוב מרתון של סרטים של ג'וני! הלוואי!

למעלה