אנא תקראו ותגיבו......
סיפור קצת ארוך אך אשמח אם תקריאו ותגיבו. היי, התחלתי לעבוד במוקד (לא אצייין את שם החברה). אמרו לנו מלכתחילה שזה עבודה זמנית לחודשיים- שלושה. היו לי שלושה מקומות שקיבלו אותי אבל העדפתי את זה כי זה מוקד שיש בו הרבה צעירים וגם כי אולי יש אפשרות להתקדם. שבוע ראשון עבר סבבה. בתחילת השבוע השני נכנסה הבוסית ואמרה שמי שלא יעמוד ביעדים יפוטר. כמובן שכולם נלחצו ועבדו ללא הרף ולא קמו מן הכיסא. הצלחתי לעמוד ביעדים והרגשתי שכרגע המקום שלי בטוח. ביום רביעי האחרון זה קרה .הבוסית קראה לי למשרד ואמרה לי: "תשמעי צר לי להגיד לך אבל לא עמדת ביעדים לכן אנו נאלצים להיפרד ממך" אני הייתי כולי בהלם ואמרתי: "טוב, זה לא בסדר" והיא אמרה "אני מצטערת שיהיה בהצלחה בהמשך" ואז היא אמרה: " מחר זה היום האחרון שלך, אלא אם כן את רוצה לעזוב היום אז אמרתי לה: "לא, אני אבוא מחר". היום באתי בלי חשק לעבוד אבל העדפתי להרוויח עוד יום עבודה. בסוף היום הבאתי לה את הכרטיס. והיא אמרה לי :"שיהיה לך בהצלחה", אמרתי לה "אני לא צריכה את ההצלחה שלך והלכתי. .במהלך היום צץ לי ראיון לבקש ממנה להעסיק אותי עד לסוף החודש, כלומר עוד שבוע כי אני ממש בניתי על המשכורת הזאת והיא אמרה לי "לא אי אפשר". סיפרתי לאנשים במוקד על הפיטורין והם מאוד הצטערו לשמוע. היו ממש נחמדים איך הם עודדו אותי. כיצאתי ממוקד התחלתי לבכות כמו מטורפת והרגשתי שיש לי עוד דברים להגיד לה שלא אמרתי אז החלטתי להרים טלפון וזה היה תוכן השיחה: "תקשיבי זה ממש חוסר רגישות מה שעשיתם לי, למה פיטרתם אותי?! זה הכל פרוטקציות , אתם משאירים אנשים מקורבים אליכם בחברה ותוך כדי בכיתי לה. כמו כן גם שאלתי אותה שוב למה? ולא היה לה הסברים, חוץ מזה שהחברה בקיצוצים ואני פחות טובה מאחרים. אמרתי לה ש"זה לא בסדר מה שהם עושים, מגייסים מלא אנשים ואח"כ מסננים סתם, איך שמתחשק להם" ואז היא אמרה טוב את לא צריכה לקחת ללב , זה כולה עבודה זמנית, ויתכן שאני אוציא עוד אנשים. אז למה לעזאזל קראתם לי אם אתם זורקים אנשים ושוב הזכרתי לה כמה זה חסר רגישות לעשות את זה ותןך כדי אני בוכה. (קצת הגזמתי אבל זה מה שקורה לי שפוגעים בי) אה וגם אמרתי לה מילא תפטרי בנ"א בטלן שלא מגיע בזמן או מבריז לעבודה אבל אני עמדתי ביעדים, לא קמתי כל היום מהכיסא ורק עניתי על שיחות כל היום. למה דווקא אותי אם ההספק שלי טוב יותר משל אחרים? זה כ"כ לא הוגן!!! עולם מושחת! הקיצר מה דעתכם על הפיטורים? ואם יש לכם הצעות עבודה אשמח לשמוע...