היי

idomenta

New member
היי

ג'וני דפ הוא שחקן טוב. חוץ מזה אתם מוזמנים לקומונה של שירה מנור, חברתו בת ה-20 של צביקה פיק. אתם מוזמנים לכתוב כאן מה שאתם רוצים, לברך את שירה או להגיד מה שבראש שלכם שקשור אליה... וגם לצרף תמונות, כתבות, קישורים וכל דבר שקשור לכוכבת.

nitzan s

New member
אההה זאת התלבושת שזאתי מההתאבקות

הישראלית הזאת (נו התוכנית שהייתה פעם בערוץ ביפ) לבשה רק ששלה היה בשחור ושירה פשוט... בעעע

idomenta

New member
שתדעו לכם שזאת תלבושת של מעצב

העל, הגדול במדינה, גדעון אוברזון והיא לובשת אותה בתצוגת אופנה שלו כדוגמנית שלו, אז תנו כבוד.

חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהרגת אותי!../images/Emo108.gif

אני נכנסת להודעה בציפייה לראות תמונה של ג'וני.. פתאום אני רואה את אלה..
אך.. זה היה גדול!!.. למה לעזעזל יש לה קומונה?...חחח

idomenta

New member
כי כמעריצים שלה רצינו להקים קומונה

בה נוכל להתכתב עליה, לראות תמונות וכתבות, לשמוע חדשות עליה ובכלל לדבר עם עוד מעריצים של הכוכבת!

StArShInE2

New member
למה היא נחשבת כוכבת?

כי היא חברה של צביקה פיק? כי היא מדגמנת פה ושם? או כי היא חברה של צביקה פיק שמדגמנת פה ושם? חחח הייתי אומרת שזה מבדר למדי !

nitzan s

New member
כוכבת?!

היא לא כוכבת היא חברה של כוכב או יותר נכון זמר מה היא עושה בדיוק שאת מחשיבה אותה ככובת?! זמרת היא לא גם שחקנית לא דוגמנית היא כן וזה רק בגלל שהיא חברה של צביקה כי יפה היא ממש לא אממ בוא נראה גם מנחה היא לא רקדנית גם לא אז מה היא בדיוק עושה?!

idomenta

New member
אני אגיד לך בדיוק מה היא עושה

שירה מנור נולדה וגדלה בירושלים, בגיל 13-14 בתחילה לעבוד בדוגמנות ונרשמה לסוכנות רוברטו, שם היא עובדת עד היום. למדה בתיכון "אורט", ובתקופת לימודיה שם, בגיל 17 הלכה לאירוע יחצ"ני שם ישבה במקרה ליד פיק, הם התחילו לדבר, והשאר היסטוריה. (אבל אם במקרה את לא מכירה אז...) הם התחילו לצאת, בהתחלה בתקשורת הרימו גבה, אבל הם יוצאים כבר כמעט 3 שנים. אחרי כמה חודשים ביחד התראיינה מנור לכתבת שער (!) ב"לאשה", אחר כך הגיע השיא מבחינת חשיפהתקשורתית כשהיא הופיע בסדרת הריאליטי על חייו של פיק "המאסטרו", ורבים התאהבו בה בתוכנית, (היא בחורה חמודה, מצחיקה והכי מאמי בעולם.) בזמן שידור התוכנית, התראיינה מנור גם לכתבת שער במגזין רייטינג (!!!). תמונה מצד שמאל. היא לומדת עיצוב חלונות ראווה ב"שנקר", וחולמת להמשיך לעבוד בתחום האופנה והעיצוב. בהמשך מונתה למנהלת סטייל ושופטת בבחירת להקת בנות חדשה "הבתולות". בימים אלו עובדים על סדרה קומית מבויימת (לא ריאליטי) על חייה של משפחת פיק, היא צפויה לשחק את עצמה. על היחסים עם צביקה אמרה בראיון ל"רייטינג": "אם לא הייתי מרגישה עם זה טוב, זה לא היה קורה, צביקי לימד אותי המון דברים. זה מאוד הגיוני שכשאנשים ישמעו שאני חברה של צביקה, זה יהיה להם מוזר. אבל מה אפשר להגיד, אצל זוגות צעירים הכל מושלם? לא. 50 אחוז מהאוכלוסייה של זוגות צעירים מתגרשים. אם טוב לי ואם זה גורם לאושר, אז למה לא? נכון שבהתחלה אנשים היו מעירים, אמרו לי שהוא לא יהיה אתי יותר משבוע, אמרו הכל. אמרתי 'בסדר, אתם עוד תראו'". באמת אישה ראויה להערצה.

StArShInE2

New member
אני יכולה להבין...

למה מעט אנשים מעריצים אותה (סתם אני לא...חח) אבל אין לה סיפור חיים כל כך שווה הערצה מה היא בסך הכל עשתה? למדה?רוב האנשים כיום עושים את זה...למקרה שלא שמת לב...חוצמזה שרק מאז שהיא נהייתה חברה של "צביקי" רק אז שמו לב אליה...אז פסדר שיהיה.... אבל ראויה להערצה? על מה?

nitzan s

New member
כי מי יכול לשחק אותה יותר טוב ממנה?

חחחחחח טוב זה מה שמראה כמה אנשים שונים אחד מהשני את מצאת אותה במאסטרו כאישה חמודה מצחיקה והכי מאמי בעולם ואני ראיתי אותה כאישה מעצבנת עם קול מעצבן וקצת מטומטמת אבל כל אחד והטעם שלו... =]

tali44

New member
לא ידעתי שיש לה מעריצים!?!?...

(בריאליטי של צביקה היא לא אמרה מלה..) ולא הבנתי מי מעריץ אותה,למה ומה היא עושה

סתווש14

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני לא מאמינה שבאמת יש עליה קומונה..חחחחחח בראלטי שהיה על צביקה היא ממש הזכירה לי את הדמות של מילי מהאלופה...חחחחח וגם הלבוש בתמונה הזזאת

MikMercury

New member
רגע רגע רגע...

אני חדשה פה ובכלל עוד לא הצגתי את עצמי, אבל הייתי חייבת: ג'וני דפ הוא "שחקן טוב", אבל שירה מנור היא "אישה ראויה להערצה". בסדר. נראה לי שהבחורה רק נכנסה לפורום הלא ממש נכון ואמרה את הדבר הממש לא נכון בזמן ש.. כנראה לעולם לא יהיה נכון.
אני מיכל, היי!

למעלה