היי=]

סתווש14

New member
היי=]

אני סתיו:] בת 14.. מכורה לג'וני דפפ--הוא ה-שחקן שאני ה=כ=י אוהבת בעווולם קיצרר שלום לכולם

l i r i1

New member
בהיזדמנות זו...

גמני חדשה:] לירון , בת 14 גם[; המ... מקווה להשתלב! ו... שמתי לב שהפורום טיפה נטוש... וחשבתי שכול אחת תציעה רעיונות כדיי 'להחיות' אותו קצת:]] אאז המ... תחשבו על זה!
.

L e e l o

New member
יש כזה משחק שמישהי\ו שם תמונה (של ג

(של ג'וני) ונותן דרישה לתמונה עם תיאור מסויים , לדוגמא תמונה של ג'ני עם חולצה ירוקה ומי ששם תמונה כזו נותן דרישה אחרת וכו...

ברוכות הבאות!=]../images/Emo140.gif../images/Emo108.gif

אני רינת.. בת 14 וחצי.. בקשר לרעיון להחיות ת'פורום.. אני חשבתי אולי על משחק "תמונת השבוע".. שאני אעלה כמה תמונות וכל פעם נוציא תמונה אחת... מישהי בעד?

l i r i1

New member
נשמע לי אחלה!:]

יאלה תזרימו רעיונות[= ואפשר גם לעשות משהו כמו תמונת השבוע , שכול אחת תשים תמונה של ג'וני שהיא הכי הכי אהבה השבוע בעד\נגד ?

סתווש14

New member
:]

ממ תודה רינת=] ולירון ברוכה הבאה גם את..חח ממ לדעתי אפשר לעשות שאלון שבועי כזה כמו.. סרט השבוע של ג'וני: תמונה שבועית: שיר השבוע: אלבום השבוע: שאלה שבועית: [כל שבוע משהו מקורי..חח] קיצרר כאלה דברים..חח **מי שהתחפשה לג'ק--ממש אהבתי! כשראיתי ת'סרט חשבתי להתחפש אליו בפורים אז רציתי לשאול אותך מאיפה כל האביזרים..?תודה מראש:]

l i r i1

New member
[=

וברוכה הבאה גמלך;] אז מה יש בנתיים?! 1. שאלון שבועי 2.תמונת השבוע 3.לדובב את התמונה [ככה הבנתי...] 4.התמונה האהובה של השבוע עוד רעיונות...?:]

למעלה