היי

האתלטי

New member
שירה חומד

אני ממליץ לך לקרוא שוב את מה שכתבתי מזווית ראיה אובייקטיבית. תקראי שוב ואז תגידי אם אני נותן ביקורת כל שהיא.. אני לא מנסה להוכיח כלום. פשוט ממרומי 24 השנים שלי נראה לי מאוד פאטתי שילדים מבקשים מההורים שלהם לקנות להם בגדים כמו שהזמרים שהם לובשים. זה מזכיר לי את השגעון אחרי מייקל ג´קסון ומדונה לפני יותר מ15 שנה. כולם רצו להראות כמוהם.

OPERATi0N_iVY

New member
יאללה בואו נכנס לפרטים.....

אז מייקל ג´קסון היה גם לפני יותר מ-30 שנה (THE JACKSON 5)... טוב?

~BLINK182_gurl~

New member
אויש נו באמת

עלק "זווית ראיה אובייקטיבית"..... לא נותן ביקורת עלק.... טוב אז לפי מה שאני יודעת ולפי "זווית הראיה" שלי- זה נקרא ביקורת כל הבול שיט שאמרת! טוב הייתה לי תגובה ארוכהההההההה מאוד אבל היא נמחקה אז אני ישחזר בקצרה את מה שכתבתי- לא מנסה להוכיח כלום- פחחחחחח שמענו עליך..... "ממרומי 24 השנים שלי"- מה אתה מנסה להוכיח? שאתה זקן? שיהיה.... בקיצר יש לי מבזק בשבילך מותק- לא! אני לא מנסה להראות כמו טום! לא, אני לא טום בוי! (תרתי משמע) ו-לא! אני לא מנסה לחקות את מדונה! אני לא איזה פריקית (במובן של מוזרה) שמנסה להיראות כמו איזה זקנה בת 100! חחח "לפני יותר מ-15 שנה"..... מה אתה מנסה להראות? הא! אני קווווול! אני יודע מה היה בשנות השמונים! אני לא זבל כמובם שרק נולד בשנות השמונים! אני סתם משועמם! הא הא הא!!! טוב אז אל תשחק אותה גדול ומבין כי בגילך המופלג אתה עדיין לא כ-ז-ה זקנצ´יק ומבין... give me a brake! טוב זה מה שאני זוכרת למרות שההודעה הקודמת היתה קצת יותר עוקצנית ונחמדה.... אה ו-נ.ב- אל תיקח את מה שאמרתי בתור ביקורת.... תסתכל על זה בזווית ראיה אובייקטיבית כאמור....

~BLINK182_gurl~

New member
אה ושכחתי....

מה זה לעזאזל הניק הזה? ושוב תסביר לי את זה יפה.... בלי עצבים.... זה לא אישי.... זווית ראייה בלה בלה בלה.....

מה הקשר?!!!!!

גם אתה היית בן 13 פעם! אה וסבתא רבה שלי בת 97, זה בטח אומר שהיא מבינה יותר מכולנו ביחד בפאנק!!! וחוץ מזה... מה לעשות שדברים משתנים עם הזמן וצריך לזרום איתם ולא להיות עסוקים בזה שזה לא כמו שזה היה פעם, לטוב ולרע, צריך לנסות להפיק את המיטב מהמצב

182sparky

New member
ל אתלטי

או קי דבר ראשון נשמא כמו סבתא שלי מדברת דבר שני מה זה פה פורום שונאי בלינק 182 לא אז אם יש לך ביקורת לך לפורום אחר ורק שתדע כל פעם שאתה אומר חבוב חבוב חבוב אתה נשמע יותר כמו מיכלאנג´לו מצבי הנינג´ה ואני לא ילד שמנת ואני לא קונה בגדים של סקייטרים אני קונה בראשון שוק ומודה בזה אל תיקח את זה קשה old man

MoonSoFast

New member
מטאל? בגדי עור?

ומה? כל מי שאוהב מטאל מעכשיו חובה עליו ללבוש שחור??? דיי תפסיקו עם זה. רק ילדים מטאליסטים קחושים ואפלים ומאאאגניבים מתלבשים ככה! מטאל זה סוג של מוזיקה שאולי חלקכם אוהב וחלקכם לא אבל מישהו אוהב לא? אז בכל מקרה הילדים האלו שהוליכם עם חולצות של פנטרה והם בקושי זוכרים מי אלו נירוונה ורושמים בכל מקום את הA המאאאגניב הזה....העקום...ועושים כאלו פנטרגרמים ונהיים עובדי אלילים והם אלו שעושים שם רע לכל מי שאוהב מטאל! ופאנק....לא מכירה הרבה להקות פאנק אבל בכל מקרה- כמו שלכל מוזיקה אחרת אין "מדים" לכ כל אוהבי הפאנק צריכים להיות סקייטרים מגניבים וחייתיים כמו שכולםחושבים ולכן לא כל אלו שאוהבים בלאק מטאל או בריטני ספירס לא לובשים מדים למרותשאני אישית לא אלבשורוד צהוב או כל צבע זרחני אחר....! אני מעדיפה שחור,כחול וכהים אחרים כי ככה זה...... אז אתם לא חושבים שכדאי להפסיקאת הדיונים על "איזה הומואים אלו" ו"יאחתיכת דביל Xהם שיא הפאנק וY הם זבל טהור ממוסחר"?!?!?!? טוב? כי באמת כיף לי לקרוא פה דיונים איכותיים על כל מיני נושאים שקשורים לפאנק וכדו´ אז בבקשה!

למעלה