היי
היי אנשים, פאנקיסטים, וואנביס וסתם מתלהבים.. אני מבקש שתגידו לי את הגיל הממוצע באתר הזה.. משום מה יש לי הרגשה שכולם כאן ילדי שמנת מתלהבים שאמא ואבא קונים להם ביגדי סקייטרים במאות שקלים ..חחחח איפה הפאנקיסטים האמיתים שהיו הולכים עם בגדים שהם היו מוצאים בפח האשפה של המרכז קליטה הפאנקיסטים האילו שהיו לובשים את הבגדים שאפילו הקבצן מצא שהם כבר בלויים מידי לטעמו.
כנראה שאני שייך לדור הישן.. אני כבר בן 24 עוד מעט.. אבל הפאנק עוד חיי ובועט אז בבקשה אל תתלהבו יותר מידי - תקשיבו קצת למילים שהם שרים.. ואז תחליטו אם המוזיקה הזאת בשבילכם.. כי ס"הכ הם מדברים על להיות לבד ומשועמם רוב הזמן. דיי דיי דיי עם הסקיטבורד אין שום קשר בין פאנק רוק לסקייט בורד. יפה מאוד שאתם אוהבים את המוזיקה הזאת, אבל היא לא דורשת שום מדים ושום בגדים ושום חברים מיוחדים... זה לא בלאק מטאל
אתם לא צריכים ללבוש בגדי עור שחורים בשביל להרגיש חלק מזה... כל ילד מסכן יכול להזדהות עם המוזיקה הזו.. כי למעשה היא מוזיקה שמדברת לאנשים מסכנים.. ומי שחושב שהוא הולך לחלוק על דעתי כדאי לו שיקרא את המילים של השירים.
היי אנשים, פאנקיסטים, וואנביס וסתם מתלהבים.. אני מבקש שתגידו לי את הגיל הממוצע באתר הזה.. משום מה יש לי הרגשה שכולם כאן ילדי שמנת מתלהבים שאמא ואבא קונים להם ביגדי סקייטרים במאות שקלים ..חחחח איפה הפאנקיסטים האמיתים שהיו הולכים עם בגדים שהם היו מוצאים בפח האשפה של המרכז קליטה הפאנקיסטים האילו שהיו לובשים את הבגדים שאפילו הקבצן מצא שהם כבר בלויים מידי לטעמו.