היי

האתלטי

New member
היי

היי אנשים, פאנקיסטים, וואנביס וסתם מתלהבים.. אני מבקש שתגידו לי את הגיל הממוצע באתר הזה.. משום מה יש לי הרגשה שכולם כאן ילדי שמנת מתלהבים שאמא ואבא קונים להם ביגדי סקייטרים במאות שקלים ..חחחח איפה הפאנקיסטים האמיתים שהיו הולכים עם בגדים שהם היו מוצאים בפח האשפה של המרכז קליטה הפאנקיסטים האילו שהיו לובשים את הבגדים שאפילו הקבצן מצא שהם כבר בלויים מידי לטעמו.
כנראה שאני שייך לדור הישן.. אני כבר בן 24 עוד מעט.. אבל הפאנק עוד חיי ובועט אז בבקשה אל תתלהבו יותר מידי - תקשיבו קצת למילים שהם שרים.. ואז תחליטו אם המוזיקה הזאת בשבילכם.. כי ס"הכ הם מדברים על להיות לבד ומשועמם רוב הזמן. דיי דיי דיי עם הסקיטבורד אין שום קשר בין פאנק רוק לסקייט בורד. יפה מאוד שאתם אוהבים את המוזיקה הזאת, אבל היא לא דורשת שום מדים ושום בגדים ושום חברים מיוחדים... זה לא בלאק מטאל
אתם לא צריכים ללבוש בגדי עור שחורים בשביל להרגיש חלק מזה... כל ילד מסכן יכול להזדהות עם המוזיקה הזו.. כי למעשה היא מוזיקה שמדברת לאנשים מסכנים.. ומי שחושב שהוא הולך לחלוק על דעתי כדאי לו שיקרא את המילים של השירים.

גילדורי

New member
אוי אוי אוי

אתה כל כך צודק!!!!!!!!!!!! בפורום הזה נראה לי זה כל המתלהבים הקטנים שחושבים שהם מגניבים כי הם שומעים בלינק. והם בטח חושבים שבלינק הם כאלה טובים כי הם ב-MTV וזה פאנק-רוק אמיתי. אבל המציאות היא שכמו שMTV הצליח למסחר כמעט כל חלקה טובה במוזיקה, הם מסחרו גם את הפאנק והפכו אותו לפאנק-פופ מזדיין שילדים בכיתה ו´ שומעים וחושבים שזה הכי כבד שאפשר! אז תעזבו את הMTV ותחזרו לפאנק האמיתי! אני שואל- מתי בפעם האחרונה שמעתם להקה כמו כאוס ראבאק??? רג´ובינייט??? אתם יודעים מי זה קוקו בלוף??? סאבוי סאקרס??? useless id??? ואלה להקות רק מהארץ!! לאתלט - אומנם אני בן 16, אבל אתה לא לבד!

defkornot 182

New member
סוף סוף יש אנשים כמוני

אם תשים לב כתבתי משהו בסגנון למטה(אולי דף אחר)נמאס לי שיש אנשים שאוהבים את בלינק כדי להיות"קולים"נמאס לי שיש אנשים שאהבים את בלינק לא בגלל המוסיקה שלהם או בגלל שאיך הם ניראים(למרות שהם לא ניראים ממש טוב) נמאס לי מהנוער(אם אפשר לקרוא לילדים בגיל 13 נוער)של ישראל שהוא כל כך פוזיונר אני לא ממש אוהב פאנק אני יותר בקטע של מטאל אבל אני אוהב את בלינק לאתלט אני איתך וגם גילדורי נ.ב אני לא מדבר אל כולם כי אולי יש "צדיק אחד בסדום"

silverpunk

New member
בן 16

אני לא מעריץ אף להקה אני לא אוהב שום מוסיקה (חוץ משלי) אני נמצא פה בגלל שאנשים פה מצחיקים אותי לראות תגובות של בני אדם הדבר הכי מצחיק בעולם!! המוסיקה של בלינק לא מעניינת אותי אלא רק ההיתנהגות המוזרה שלהם מצחיקה מצחיק אותי שהם בני 20+ ומתנהגים כמו בגן . אותי לא מעניית טורת הפאנק הקדושה והפאנק היה צריך להישכח כבר בשנות ה90 ובבקשה אל תתן לי תגובות שאני ילד שמנת כמו שאמרת לאדמסון בגלל שאני לא. אבל אני מכיר את הטיפוס שלך אתה הייתה ילד לא מקובל לא היו לך חברים תמיד היית לבד תמיד נתנו לך מכות ואתה תמיד בכיתה בלילות אם עדיין אתה לא בוכה. אף בת לא שמה הפעם הראשונה שלך הייתה בגיל 19-20 אתה מבולבל ושואל את עצמך מה אני יעשה בחיים אני בן 24 עדיין לא הייתה לי חברה הפעם הראשונה והאחרונה הייתה אם נערת ליווי. מה אני אעשה אם חיי הנה אני בן 24 יורד על בני 13. אבל כל זה בא אמרתי לך מהילדות אתה מרגיש צורך לנקום בילידים שפגעו באמת אני מאוד מרחם עליך ואני אומר שהכל יסתדר. כל טוב לך שלום. נ.ב בבקשה אל תגיב אם תגיב זה רק יוכיח שאני צודק.

האתלטי

New member
כל הילדים

כל הילדים שמסתכלים עלי מלמטה וחושבים אם הם צובטים זה כואב ילדים כמוך לא מעניין אותי מה הם עוברים ביום יום בבית הספר אל תדאג כשתהייה גדול אתה לא תהייה כמוני אתה תהייה הרבה יותר גרוע חבוב חבר של אדאמסון הכלבה.. זה לא מי שאתה חבר שלו וזה לא כל מה שמסביבך חבוב זה אתה תבין.. הפאק הוא בך. ובמי שאתה אוהב להסתובב איתו. בבקשה אל תספר לי מה יקרה לך בעתיד הקרוב כי זה לא מעניין אותי בזמן שהייתי בגיל שלך אתה עכשיו לא הספקת לעשות חצי ממה שאני עשיתי את המילים שלך אתה יכול לדחוף... ולא אכפת כאן לאף אחד מי אתה. אל תזיין ת´שכל עם כל ה"אני ואני ואני" שלך כי זה רק מוכיח כמה שאתה מסכן. אתה יודע מה אומרים על ילדים כמוך - אם לא תטפח לעצמך על השכם - מי יטפח לך? כנראה שבמקרה שלך אף אחד.. בגלל זה אתה כל כך אוהב לדבר על עצמך. אל תדאג, עם חברים כמו אדאמסון אין פלא שיום אחד תמצא את עצמך מת עם זיין בפה. אולי אתה באמת מתאים לאנשים כמו אדאמסון. הפאנק לעולם לא מת. אף פעם. ג´לו ביאפרה (אני אוכל את הכובע אם אתה יודע מי זה בכלל (שניה, מה אתה עושה כאן בכלל? אולי תפתח פורום על הלהקה שלך ותכתוב לעצמך הודעות וגם תענה עליהם)) אמר פעם Punk´s not dead, It´s just deserves to die אבל הפאנק לא מת ולא היה אמור למות. אבל הרוק כן מת. וגם הכבוד שהיו נתנים לו מת. תסתכל על עצמך ותבין למה.

האתלטי

New member
אה נזכרתי

העובדה שקראת את ההודעה שלי אומרת פשוט שאתה מנשק לי את התחת אני לא שם קצוץ על מה שאתה אומר לך תשמע בריטני ספירס יותר מתאים לך sue me

Josie

New member
פששששששש

כל הכבוד...! ובקשר לזה שיש ילדים שאומרים להורים שלהם לקנות בגדים כמו של הזמרים - אישית, אני לא מכירה אף אחד שעושה את זה. לכל מי שאני מכירה יש סיגנון משלו, ואני חושבת שבעניין הזה אתה טועה... אולי כל אלה שמנסים להשוויץ שהם סקייטרים פה, אולי הם מנסים... אבל גם אם הם מנסים לא הולך להם.... מנסיון שלי - מי שמנסה להעתיק סגנון לבוש, יוצא סתם דפוק ומכוער...

silverpunk

New member
מצחיק אתה

הגבת... זה הוכיח רק שאני צודק. אל תגיב שוב אתה תצחיק אותי באמת. אתה בן 24, 24 את זה צריך תמיד לציין!!

silverpunk

New member
נ.ב

ודרך אגב חצי מההודעה הקודמת שלי הייתה עליך מזה אשמתי שאתה גם דיסלקטי גם בזה החברים שלך צחקו אם היו לך בכלל...

silverpunk

New member
עוד משהו!

לא קראתי את ההודעה שלך עד הסוף בגלל שזה הצחיק שהגבת! אבל ציינת שאני חבר של אדמסון תבדוק מתחתיך בהודעות הקודמות ותקרא קצת ומאיפו הוצאת שאני אוהב רוק?? ושאני מלקק לך אתה חיי באשליות 24 ,24 חה חה חה!!!

OPERATi0N_iVY

New member
שניכם הומואים....

מי לא שמע על כאוס רבאק, רג´ובנייט קוקו בלוף ושאר החרא... אלה להקות שילדי MXPX הולכים להופעות שלהן... אל תזיין את השכל... ו-USELESS ID???? מה אתה דפוק לגמרי? אתה מדבר על כמה שהפופ-פאנק מסריח ושומע להקת פופ-פאנק מסריחה כמו יוזלס איי די? מרשים.... נראה לי אתה מושפע מ-MTV GET OFF THE AIR קצת יותר מדי... כי אם לא היית מבזבז את כל היום שלך על לזיין את השכל, היית רואה שבMTV יש גם קליפים של להקות טובות כמו BAD RELIGION, RANCID ועוד...

defkornot 182

New member
לך תזדיין

אני לא אמרתי כלום חוץ מזה שאני שונא את הפוזרים שכאן שאוהבים את בלינק לא בגלל מוסיקה אלה דברים מבצד לא תזדיין אויש אל תגיד לי שמה שאנשים אמרו כאן על הסקייט פאנק לא שיא הפתטיות הם מחלקים על סקייט בורד רק בגלל בלינק זה ממש פתטיות

Josie

New member
אני הייתי רוצה לדעת

מה לדעתך (OPERATION IVY) זה הכי פאנק שיש?

OPERATi0N_iVY

New member
הכי פאנק שיש.... זה:

ממש לא אכפת לי מה הכי פאנק שיש - אני אוהב סגנונות שונים בפאנק ונהנה מכולם באותה המידה...אני שומע דברים כמו AFI יחד עם הCOCKNEY REJECTS... גרין דיי יחד עם THE LAST RESORT... ויש לי עוד מלא דוגמאות כאלה... אבל זה פשוט לא נכון להגיד שNOFX זה שיא הפאנק כמו שאמרו פה... אני אוהב אותם והכל, אבל לא משנה כמה סטיקרים של "NOFX - KINGS OF PUNK" הם יחלקו, זה עדיין ברור שהם לא הלהקה הכי רצינית... והנושאים שהם שרים עליהם הם לפעמים די מפגרים אפילו... וזה בכלל די מפגר להשוות מי יותר פאנק ומי פחות (למרות שכרגע עשיתי משהו כזה)... כך שאני מעדיף להמנע מזה בעתיד...

Josie

New member
ועוד שאלה אם לא איכפת לך...

בלי רוע או משו כזה, כן? סתם מעניין אותי... אתה בכלל אוהב את בלינק 182? ושוב - בלי רוע, לא רוצה לריב, לא רוצה לזלזל, סתם שואלת...

OPERATi0N_iVY

New member
לא...אני לא אוהב אותם....

ואם שכחתי לציין אז אני לא אוהב פופ-פאנק וEMO- על כל הסגנונות שלו...

Sham 69

New member
אגב קליפים של פאנק ב MTV

ראיתי לפני כמה ימים את הקליפ של LARS FREDERIKSEN AND THE BASTARDS - TO HAVE AND HAVE NOT ב-MTV ..

~BLINK182_gurl~

New member
היי צ´מע

אולי.... במקום להיכנס לפורום ולשחק אותה גדול ומבין (אני לא אומרת שאתה לא פשוט לא צריך להתלהב...) במקום זה תיכנס.... תדבר..... תכיר.... ולפני שאתה מדביק סטיגמות על אנשים רק בגלל שהם קטנים ממך בדור (אני בת 13 וגאה בזה, זה לא במיוחד אשמתי שנולדתי איזה 10 שנים אחריך....) בקיצר- אתה נשמע באמת בנאדם נחמד, אבל אתה לא צריך לשחק אותה גדול עלינו כדי להוכיח משהו.... לפעמים לדבר עם מישהו בגובה העינים משתלם.... זה סתם עצה אתה לא חייב להתייחס אליה... sHiRa

למעלה