היי

היי

קוראים לי ליטל ואני בת 16 וחצי החלום שלי זה להיות רקדנית ממש ממש טובה. שהייתי יותר קטנה למדתי כמה סגנונות של ריקוד כמו ג'אז ריקודי בטן וסלסה אבל זה היה ממש מזמן. מאודד הייתי רוצה ללמוד מחול מודרני וג'אז זה החלום שלי! אבל הבעיה היא שאני לא יודעת אם אני יכולה להתחיל לרקוד בגיל כזה ואני מפחדת שיהיה לי קשה להשתלב הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים. מקווה שתעזרו ליי ותודה רבה!

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifקודם כל,

תתחילי בקטנה. אין לך הרבה ניסיון, זה כמעט כמו להתחיל מאפס, וכגודל הציפיות כך גודל האכזבות. להפוך לרקדנית טובה ולהשתפר זה משהו שיכול לקחת גם שנים ואין קיצורי דרך, אז אני רק יכולה לאחל לך בהצלחה!
בקשר לבתי ספר, יש המון. חפשי באתר "חוגל". עמיתוש

אף פעם לא מאוחר לרקוד!../images/Emo9.gif

אף פעם לא מאוחר להתחיל לרקוד. אני כיום מעל גיל 30 ורוקדת. אמנם מרבית מחיי רקדתי. אך בכל זאת מעל 30. ויש עוד הרבה כמוני,ועוד יש כאלו שהתחילו מעל גיל 20-30. אז לך בגיל 16,בוודאי ובוודאי. לריקוד אין גיל!!! מי שבאמת אוהב זאת וזה חולומו-פשוט שירקוד.

מאמי אין גיל למחול!!!!!

תוציאי לך מהראש את הפחד שיהיה לך קשה להשתלב!!! אם את אוהבת את זה לכי עם זה עד הסוף!!! לא יודעת כמה החלום יתממש לך...אבל שווה לנסות,לא??? בהצלחה!!!

Only Dance

New member
מה זה יעזור לך לפחד? לכי על זה...

חלומות מגשימים, תירשמי לך לחוג, סטודיו, להקה, קבוצה, מתנ"ס, מה שנגיש לך ותתחילי אחרי שתתחילי תיראי איך את מתקדמת ואז תחליטי החלטות לגבי העתיד - בלי ניסיון לא יעזור כלום, תתחילי ואז תיראי קאטי.

תודה ענקיתת לכולםםם

נתתם לי ביטחוןןן ואני ממש שמחה שניכנסתי לפהה וכתבתי לכם. נתתם לי להבין שאף פעם לא מאוחר להתחיל ללמוד מחול וזה מאוד עזר לי... תודה רבה

למעלה