לא.. אבל בגלל שפתחת את הפה אתה פאפיה
F FreakOfNature New member 23/7/06 #81 אבל למה חציל?! חציל זה דבר משעמם את יכולה להיות אננס... את נשמעת מספיק אקזוטית בשביל להיות אננס...
S SurfingBoy New member 23/7/06 #83 חציל הוא סגול דומיננטי ולא בא בקופסאות שימורים! ואפשר למלא אותו בדברים! כולל אננסים! יחי החציל(גם גמבה על אותו עיקרון)
חציל הוא סגול דומיננטי ולא בא בקופסאות שימורים! ואפשר למלא אותו בדברים! כולל אננסים! יחי החציל(גם גמבה על אותו עיקרון)
M Miss Jen New member 23/7/06 #85 אבל כל שנה שעברה ניסיתי לשכנע אנשים שחצילים זה שקסי... ועכשיו כשסוף סוף הצלחתי אני רוצה להתגאות אננס יכול להיות השם האמצעי שלי..
אבל כל שנה שעברה ניסיתי לשכנע אנשים שחצילים זה שקסי... ועכשיו כשסוף סוף הצלחתי אני רוצה להתגאות אננס יכול להיות השם האמצעי שלי..
M Miss Jen New member 23/7/06 #87 הא..?! נראה לי שאני יהיה אחת מאותם אנשים שלא מצליחים לזכור את השם שלהם... זאת אומרת, אם יש כאלה...
F FreakOfNature New member 23/7/06 #89 או כפי שמעתה תופיע במסמכים הרשמיים של הפורום (כשיהיו כאלה ): העלמה פון-לינדרהובר. אני אופיע תחת הכינוי "המלך", ליהי תהיה "המשרתת התככנית", והשאר יהיו "הנתינים". אני מבקש להבהיר כי מעמד של "נתין" גבוה יותר ממעמד של משרתת. (שמתם לב שאני אוהב להקניט היום את ליהי? מעניין למה... שיהיה, בחט מחר זה יעבור לי )
או כפי שמעתה תופיע במסמכים הרשמיים של הפורום (כשיהיו כאלה ): העלמה פון-לינדרהובר. אני אופיע תחת הכינוי "המלך", ליהי תהיה "המשרתת התככנית", והשאר יהיו "הנתינים". אני מבקש להבהיר כי מעמד של "נתין" גבוה יותר ממעמד של משרתת. (שמתם לב שאני אוהב להקניט היום את ליהי? מעניין למה... שיהיה, בחט מחר זה יעבור לי )
S SurfingBoy New member 23/7/06 #99 אני לא נתין...אני משו כמו ליצן החצר או שוטה הכפר...עדיין יותר גבוה ממשרתת!
F FreakOfNature New member 23/7/06 #101 בטוח יותר ממשרתת ../images/Emo3.gif שוטה הכפר זה טוב... לארמון שלי נכנסות רק בחורות כך שליצן החצר לא תוכל להיות
בטוח יותר ממשרתת ../images/Emo3.gif שוטה הכפר זה טוב... לארמון שלי נכנסות רק בחורות כך שליצן החצר לא תוכל להיות
S SurfingBoy New member 23/7/06 #104 אבל אני יהיה בחצר...לליצן החצר יש בגדים יותר מגניבים! עם כובע "נדי פעמוני"!
F FreakOfNature New member 23/7/06 #105 אממממ... תן לי לחשוב על זה אגב, אפשר לעשות טלנובלה: "הארמון" או אולי איזה ספר מתח: "המלך השרמנטי ובנות הממלכה" או סרט אימה: "הפרצוף האמיתי של... ליהי!"
אממממ... תן לי לחשוב על זה אגב, אפשר לעשות טלנובלה: "הארמון" או אולי איזה ספר מתח: "המלך השרמנטי ובנות הממלכה" או סרט אימה: "הפרצוף האמיתי של... ליהי!"
S SurfingBoy New member 23/7/06 #106 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
F FreakOfNature New member 24/7/06 #173 על מי את חושבת שאת בדיוק עובדת? הרי שנינו יודעים שאת מתה עליי... גם אני לפעמים קצת מניאק... והנה החוב שלי אליך: סתתתתתתתתם כפרעלייך
על מי את חושבת שאת בדיוק עובדת? הרי שנינו יודעים שאת מתה עליי... גם אני לפעמים קצת מניאק... והנה החוב שלי אליך: סתתתתתתתתם כפרעלייך