היי היי אני חדש בפורום אני בונגריה עבל אני יודי אני רוה כאן בונגריה פלוראנסיתה מיקי
2 20מיקי20 New member 14/7/06 #1 היי היי אני חדש בפורום אני בונגריה עבל אני יודי אני רוה כאן בונגריה פלוראנסיתה מיקי
B BATEL של הצאט New member 15/7/06 #8 נצל"ש שאלה טיפשית ../images/Emo58.gif קראתי באיזה אתר שמיה תחזור, והיה רשום שם שמקס מוצא חן בעיניה, אז... הוא רק מוצא חן בעיניה, או שהיא נדלקה עליו...
נצל"ש שאלה טיפשית ../images/Emo58.gif קראתי באיזה אתר שמיה תחזור, והיה רשום שם שמקס מוצא חן בעיניה, אז... הוא רק מוצא חן בעיניה, או שהיא נדלקה עליו...
S sweet stav New member 15/7/06 #10 או שכן../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif כי הרגע קראתי שכן איזה פאק
S sweet stav New member 16/7/06 #15 הנה מה שהיה רשום../images/Emo58.gif... מאיה חוזרת לאחוזה. היא מכירה את מקסימו, והוא מוצא חן בעינייה.
S sweet shir New member 16/7/06 #17 נו... ../images/Emo58.gif מוצא חן בעינייה זה לא אוהבת אותו.... יכול להיות שהיא רואה בו את פדה.
S sweet shir New member 16/7/06 #18 איייייככככככככ ../images/Emo58.gif ועכשיו שאני חושבת על זה זה יהיה כמו גילוי עריות!!
S sweet stav New member 16/7/06 #19 D../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif לא נראה לי שמקס ישים אליה נראה לי הוא יתנהג אליה כמו אחות ומוצא חן בעיניה נראה לי זה מוצא חן באמת גילוי עריות בין מקס ומיה יאק רק לחשוב על זה(למרות שזה ממש לא יקרה...)
D../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif לא נראה לי שמקס ישים אליה נראה לי הוא יתנהג אליה כמו אחות ומוצא חן בעיניה נראה לי זה מוצא חן באמת גילוי עריות בין מקס ומיה יאק רק לחשוב על זה(למרות שזה ממש לא יקרה...)
S sweet shir New member 15/7/06 #12 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo58.gif אייייייייייכככככככככככככככככככככככ לא צהההההההההההה בלעעעעע לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo58.gif אייייייייייכככככככככככככככככככככככ לא צהההההההההההה בלעעעעע לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא
K karyn New member 16/7/06 #20 ../images/Emo58.gifלא! ../images/Emo204.gif הוא ימצא חן בעינה שהוא מוצא חן בעיני פרנקו היא תיהיה עפ פצ'ה ראיתים תמונה שלהם באתר אחד
../images/Emo58.gifלא! ../images/Emo204.gif הוא ימצא חן בעינה שהוא מוצא חן בעיני פרנקו היא תיהיה עפ פצ'ה ראיתים תמונה שלהם באתר אחד
S sweet stav New member 16/7/06 #21 מההה?../images/Emo58.gif הוא ימצא חן בעינה שהוא מוצא חן בעיני פרנקו?