היי

עידופש

New member
היי

מישהו אולי יכול לרשום את המילים של השיר שהיה היום בפרק? השיר שהיה עם פרנקו

sweet stav

New member
נצל"ש...שאלת ספוילר....../images/Emo58.gif

שפלור תעשה את הבדיקת הריון הביתית (בפרק הבא נראה לי)מה יצא לה כן או לא? כי בתקציר (לא זוכרת איפה קראתי מרוב שאני ק וראת בכול כך הרבה מקומות
) רשום תשובות חד משמעיות מישהו יודע מה יצא לה?

../images/Emo58.gif זה בטח טעות מה שכתוב

כי זה יוצא תשובות לא ברורות ובגלל זהההההההההההההההההה אפשר למתוח אותה כל כך הרבה עם הנושא הזה כי היא פוסטמה

sweet stav

New member
../images/Emo58.gifזה ידוע שהיא פוסטמה../images/Emo3.gif

אבל איך לעזעזל יוצא תשובות לא ברורות בבדיקת הריון ביתית ?? זה לא הגיוני
כי תראי את הפרצוף שלה בתמונה הזאת: 50% אחוז שיוצא לא...... כי רשום שהתוצאות לא נותנות תשובה חד משמעית משהו כזה ומה הבטן לא גודלת
?? לא ה-ג-י-ו-נ-י

../images/Emo58.gif זה לוקח זמן....

חחחחח נו 50 אחוז כן ו50 אחוז לא זה לא חד משמעי חחח וכמובן שאצל פלור הכל יכול לקרות... אם אמא שלה מחליטה באמצע העולם לחזור לחיים לרגע ולהחזיק תינוקות למרות שהיא רוח רפאים חחחח שזה בכלל הזוי לגמרי.. אז בבדיקת הריון יכול לצאת "אולי" .. חחח איזה מצחיק זה.. מה יצא?? אולי! חחח=] אולי בהריון ואולי לא.. ולבטן לוקח זמן לגדול היא רק התחילה לבלוס כמו איזה אהבלה ובטן בטן מתחילה לצאת בחודש 3 ככה... עד אז אולי היא חשבה שמרוב שהיא טוחנת את כל האימאימא של המטבח אז היא פשוט השמינה קלות חחח
וואי.. אני כזאת בלבלנית חחחח

sweet stav

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

כן בסדרה הזאת הכול יכול לקרות... אמא של פלור תחזור לחיים?
מתי?? תאמיני לי עד שהיא תגלה הבטן עוד תגדל
ונכון צריך לצאת בדברים האלה של הערכה ביתית קו או שתי קווים לדעת עם את בהריון משהו כזה לא?עם זה סיכוים של להריון של פלור 50-50 בבדיקה של פלור כנראה יצאו 3 קווים
(עם אתם שואלית מאיפה אני יודעת את זה הכול מהטלוויזיה כן כן ההשפעה של היום
)

תיפי1

New member
../images/Emo58.gif

אמא של פלור תבוא לביקור בתור רוח לפי מה שהבנתי... (אבל אני לא בטוחה)

sweet stav

New member
לביקור?אוקייי../images/Emo12.gif.......

זה אחד הסימנים הסדרה הזאת הזויה ביותר

../images/Emo58.gif תקשיבייייייייייייייייי חח

פלור עומדת ליד העץ האומלל שלה שספג את כל הבעיות שלה כבר ואומרת שטויות כרגיל אני חושבת ואמא שלה פתאום מתנדנדת לה בנדנדה חחח כמו איזה טמבלית :] וזה כבר יקרה אחרי הלידה שלה... ואמא שלה תהיה... נממ זאתי.. איסבל מ"אהבת נעורים"

sweet stav

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

מתנדנדת בנדנדה
דייייי
מסכן העץ שלה נראה לי התאבד כבר מכול הדברים ההזוים האלה....

quein2

New member
תשובות-יש פה גילויים לעתיד

אולי התשובה תצא לא הגיונית אלב היא בסוף תהיה בהריון אם תאומים או שלישיה.. הבטן שלה לא גודלת בגלל שהיא בחודש ראשון. ביי

פלורותם

New member
בקשר להריון של פלור../images/Emo58.gif |ספוילר

היא תעשה בדיקת הריון אבל לא תבין את התוצאה או משו כזה..ואז העורך דין יגיד שהנכד הראשון של סנטיזן יקבל 90% מהירושה..אז כולם ילכו לבדיקת הריון ולדלפינה וסופיה יצא שלילי ולפלור חיבוי ואז היא תסתכל על העץ של אמא שלה שתגיד לה שהיא בהריון ואז שהיא תבקש מרוסיטה את התוצאות היא תגיד לה שזה יצא שלילי. ואז היא תבלע מטבע ותגלה שהיא באמת בהריון..
... זהו..

חחחחחחחח ../images/Emo58.gif

כשקראתי את הקטע עם המטבע בפעם הראשונה זה הרג אותי מצחוק איך בולעים מטבע?! רק פלור מסוגלת.. תאמינו לי...חחח

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

היא בהחלט אדם מאד מוכשר! חחחחח זה נראה לי ביי פאר הדבר הכי הזוי שקרה לה מאז תחילת הסדרה! איך לעזאזל ובשם אלוהים בנאדם יכול לבלוע מטבע?!?! ג'יז.

למעלה