היי

AnimalLover1

New member
היי

טוב תשמעו...אני לא מעריצה של הלהקה, והשיר היחידי שאני מכירה זהWings Of A Butterfly , ושמעתי אותו עכשיו, והסתקרנתי לגביי המשמעות. פתחתי את הליריקס, והאמת זה היה נראה לי כמו שיר דיי סדיסטי, וכאילו שייך לכת או משהו. אני מקווה מאוד שהבנתי לא נכון, התוכלו להאיר את עיניי? וכמובן, למי שיש כוח, אם אפשר את התרגום של השיר. תודה

HimXAndXHer

New member
כשאת אומרת תרגום,

את מתכוונת לתרגום לעברית, או לפירוש השיר? ממ... לא נראה לי שווילה משתייך לכת כלשהיXD וזה ממש לא שיר סדיסטי! זה אחלה שיר;; הבית הראשון שלו ממש טוב
.

inbal287

New member
../images/Emo6.gif

הרעיון של הפרפר, או יותר נכון קריעת הכנפיים שלו, באות מאמונה כלשהי, שלאכול כנפיים של פרפר זה בריא לנשמה שלך... אל תדאגי, וילה [ושאר חברי הלהקה] לא משתייך לשום כת.

HimXAndXHer

New member
בריא לנשמה? ואני הייתי בטוחה

שווילה סתם רוצה לעשות רע לזיאופילים. אוףנו, עכשיו כל התיאורה נהרסה לי... XDD [[כבר היה ניתוח על השיר הזה? צריך לעשות לו אם לא היה, קארין |: ]]

linkintrance

New member
לא יודעת למה

אבל הקטע הזה של הפרפר זה כמו לשחחר את הנשמה מכל מני דברים..חח(עובר עליי משהו)

Lintu666

New member
הזכיר לי

בחופש הגדול שעבר (כמעט כבר לפניי שנה
וואי זמן עובר מהר.) ג'סטין ראיין אותו בסוויצ'ד און או איך שלא כותבים את זה והוא נתן לוילה פרפר כזה,אין לי מושג ממה הוא עשוי (לא אמיתי כמובן) ווילה לקח אותו ואכל אותו
זה היה כ"כ מצחיק >< יש לי את הראיון הזה עוד מוקלט איפהשהו S: ראיון טוב

Or Vana

New member
חחחחח

ג'יסון הזה גר בבניין של חברה שלי ואמרתי לה שצריך להרביץ לו כי הוא ראיין את וילה... ו..וילה..כלכך מתאים לו לאכול את הפרפר

Lintu666

New member
ג'ייסון../images/Emo122.gif

אופס
ידעתי שמשו לא בסדר עם השם..

Blade Of Fire

New member
וול.. אני אתרום נקודת מבט

כמו שענבל אמרה פה-אכן אכילת כנפי פרפר טובה לנשמה (אם אני לא טועה-לפי כת הינדית מסוימת...) אבל מעבר לפיזמון-הבתים מבטאים רצון להשתחרר מעול האלים ואיזשהו מאבק פנימי של טוב מול רע כאשר בבית הראשון מדובר על גן העדן והקורבן מול הבית השני שמדבר על גהנום וחטא.... שני הבתים הפוכים בעניינים רבים- התזוזה האינסופית והמרחק בביית השני מול העמידה הניצחית בראשון, נסיון לכפרת החטאים ע"י קורבן בבית הראשון מול ההודאה בפשע והאלים שכורעים באך לפני בני האדם.... הפזמון בא לייצג, כמו שכתוב, את שיחרור הנשמה...השיחרור מעול האלים וההתעסקות האינסופית הזאת בגנעדן וגהנום, טוב ורע.... חפרתי,כהרגלי

לאלאלאלא! ../images/Emo122.gif אז ככה:

הקטע של לקרע את כנפי הפרפר לא מתייחס לשום כת, ובטח שלא סדיסתי, זה קשור למיתולוגיה הפינית. הפינים מאמינים שכל בן אדם נולד עם כנפי פרפר בלתי נראות המסמלות את הנשמות שקדמו להם, בדומה מאוד לדתות האחרות שמאמינות בגלגול נשמות רק שהכוונה של וילה בשיר היא בעיקרון פנייה לכל האנשים לתלוש את כנפי הפרפר שלהם וכאילו לחיות את הרגע. האמת שקראתי שהוא אמר את זה באיזשהו מקום, וגם מההיכרות הקצרה שלי עם התרבות הפינית אני יודעת להגיד שזו המשמעות בעיקרון.

AnimalLover1

New member
תודה!

ההסבר הכי הגיוני עד עכשיו, למרות שאהבתי את רוב האחרים(חוץ מאלו של לאכול פרפרים
) זה לא שדאגתי, זה פשוט נראה לי מוזר. אני נורא אוהבת את השיר הזה, ועד אתמול זמזמתי אותו בלי ממש לדעת את המילים, וכשפתחתי את הליריקס, זה נראה לי מוזר... הקרבה, ולתלוש כנפי פרפרים, החלטתי לבדוק את העניין.

inbal287

New member
וילה אמר את הקטע עם אכילת הכנפיים

שלהם
. יש לי חיים חוץ מלשבת ולהמציא
. לכן הוא גם אכל את הכנפיים שג'ייסון נתן לו.

AnimalLover1

New member
לא אמרתי שהמצאת את זה

אמרתי שלא כל כך אהבתי את זה, מסיבה פשוטה שהניק שלי יכול לרמוז לך עליה

למעלה