היי...

sivlz

New member
היי...

1.אז ידוע לכם מתי יתורגם הספר השביעי של "הארי פוטר" לעברית ומתי הוא ייצא אצלנו ? 2.אתם מצפים בקוצר רוח לספר השביעי של "הארי פוטר" ? 3.האם בטוח שלא יהיה בכלל ספר שמיני של "הארי פוטר"(במקום 7 ספרי "הארי פוטר" המתוכננים) ? ואם לא יהיה,למה לא יהיה ? 4.אתם רוצים שיהיה ספר שמיני של "הארי פוטר" ואם כן,למה אתם רוצים שיהיה ספר שמיני של ה"פ ? 5.המאמר בפורום על 8 ספרים של ה"פ לא עובד בכלל..למה ? תודה...

hcarmiel

New member
היי

1. לא 2. כן 3. 99% שלא יהיה כי רולינג לא רוצה 4. כן ולא 5. אנאערף (איכס ערבית...)

sivlz

New member
הקפצה...

ואשמח מאוד לתשובותיכם על כל שאלותיי שבהודעתי המקורית/קודמת... תודה

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אשיב.../images/Emo141.gif

1. אין לי מושג, ולאפחד אין מושג.
2. כן ולא. אני נורא במתח, אבל בכל זאת....הוא האחרון
3. בטוח שלא יהיה. למה? כי רולינג תצא דפוקה אם כן. הכי טוב לפרוש בשיא
4. ממממ, לא ספר שמיני, אבל אולי ספר שביעי בחלקים. יענו שתוציא כל פעם חלק ממנו לספר דק יותר, כדי שכל פעם נדסקס על הדברים ונישאר במתח לכמה שיותר זמן. (תודו שזה גאוני!) 5. אין לי מושג, אני אנסה

saaror

New member
בקשר ל-4

זה לא גאוני זה סתם יגרום למתח לא רצוי ומן הסתם יעלה יותר כסף

דנקי

New member
צודקת ש-4 גאוני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

saaror

New member
נענה לך

1)הוא לא ייצא,רולינג מסתפקת במיליארד דולר 2)לא בקוצר רוח,אבל בהחלט מצפה 3)אם אין שביעי קל וחומר שאין שמיני 4)בכיף,כי הספרים מענינים וחבל להפסיק. 5)יש למנהלות תכניות משלהן מה יהיה ומה לא יהיה בפורום. הן רוצות רק 7 ספרים,ורוצות שגם אנחנו נרצה רק 7 ספרים.

למעלה