היי

RAFI THE NIGGER

New member
היי

אני מעשן כשנתיים, בערך 10סיגריות ביום. מאז שהתחלתי לעשן,אני מרגיש עייפות כרונית כזאת.תמיד בא לי לישון.שלא לדבר על סחרחורות קלות..האם זה קשור לעישון?

היי וברוך הבא ../images/Emo24.gif

בגוגול תכתוב עישון ותמצא את הפרטים לגבי העישון יש מלא אתרים עם מלא חומר. הינה מה שנאמר על עישון סיגריה רק בפעם ה1: --כבר לאחר הסיגריה הראשונה מתחיל הגוף להגיב לחומרים הרעילים שבסיגריה. הדבר מתבטא : בדופק לב מואץ, לחץ דם גבוה, נשימה מוגברת וחומציות רבה יותר בקיבה. העישון יגרום לתחושת עוררות שתלווה בירידה בפעילות המוח ומערכת העצבים. --כמו כן, בפעם הראשונה בה אדם מעשן הוא עלול לחוש : סחרחורת, בחילה, או לקבל שלשול. טמפרטורת הגוף יורדת, במיוחד בקצה האצבעות – בעצבים, זפת מתחילה לשקוע בריאות ונוצר בדם הגז הרעיל פחמן דו חמצני לגבי 10 ביום- זה ממש הרבה תנסה להפחית . בכך שלא תחשוב על זה כול היום ותנסה להתעסק בדברים אחרים.

טרף טרף

New member
לא בטוח, כי יש לי חברים שמעשנים

יותר ולא כ"כ עייפים, אבל זה גם משפיע שונה על אנשים מסוימים. ואם לא משנה לך הקטע הבריאותי(כי 10 ביום לא יגרום לנזק גדול וסכנת חיים) אז תחשוב על הכסף. אפילו אם אתה מעשן נובלס שזה הכי זול, הוצאת בינתיים: 10.5X365=3832=מחיר קופסא(מכיוון שאתה מעשן חצי קופסא בשנתיים אז עשיתי חישוב לפי קופסא ליום למשך שנה) ש"ח מינימום, ואני מאמין שאתה מעשן משהו יותר יקר מנובלס, ותוסיף לזה את המצתים.. תאר לך שאיזה עבריין היה עוקץ אותך ומוציא לך מחשבון הבנק 4,000 ש"ח, לא היית מנסה למנוע ממנו לקחת לך עוד 4,000? חברות הטבק הם העבריינים ברישיון! אלא אם כן אתה שייך לעשירון העליון ואז זה זניח בשבילך.

eyalbd

New member
מי אמר לך ש10 ביום לא מהווה סכנה?

10 סיגריות ביום מהוות סכנה. זו עובדה סטטיסטית ואין עליה ויכוח.

טרף טרף

New member
בסדר, השאלה איזו סכנה זה מהווה

האנשים שאני הכרתי שהגיעו לבי"ח בגלל סיגריות עישנו מעל קופסא ליום במשך הרבה שנים

טרף טרף

New member
והכי טוב,כמובן שתיכנס לקישור הבא:

וכמובן האתרים שיהודי בנפש הביא הם גם מצוינים!

למעלה