היי

היי

קודם כל אני חייב לומר שSOAD היא אחת הלהקות שאני הכי אוהב והמוזיקה שלהם זאת גאונות. דבר שני אם את חלקכם זה מעניין פתחתי קומונת NU METAL, אתם מוזמנים לחלוק אהבות מוזיקליות

לא ממש

עם כל האהבה שלי ללהקה אני חושב שזה קצת הזוי לדבר רק עליה (למרות שאני יודע שבעיקרון אתם לא מדברים רק על זה). לכן פתחתי את הקומונה שיהיה אפשר לדבר על הרבה להקות שונות,לא יהיה משעמם.. ואתם מוזמנים להצטרף

Evil Pig

New member
נו מטאל זה מהשטן! איכס טפו על זה!

SOAD זה לא נו ומי שיטען ככה לידי כדאי שיהיה לו ביטוח בריאותי טוב כי אני אאשפז לו את הצורה! |קשוח|

חחח

"לא אומרים איכס טפו על אוכל, כל אחד והטעם שלו" סייסטם משתייכים לנו מטאל כי הם לא קרובים לשום ז'אנר אחר, הם משהו מיוחד אבל בלי קשר אליהם נו מטאל זאת אחלה מוזיקה (שבכלל לא קשורה לשטן וכל השטויות האלה). אז מספיק לתייג כל דבר לפי סטיגמות, העיקר שומעים מה שאוהבים

Evil Pig

New member
אני שמח שאתה בנאדם נורמלי ולא

פוזר כמו רוב החברים בסצנה שלך.. ולקחת את מה שאמרתי בכייף ובמגניבות.. רק על זה קיבלת את אהבתי.. ועדיין לא קיבלתי את הטיעון שלך לגבי סיסטם ואני עדיין עומד בהבטחה שלי שאני אאשפז מי שיגיד את זה
אז פשוט יש נו מטאל ויש סיסטם מטאל - קפיש?! יופי בונבון

ssdd12345

New member
יוווו

איזה מרגיז שאנשים אומרים כול אחד והטעם שלו על טעם וריח אין להתווכח... שטח שיש להתווכח... יש מלא מה להגיד על זה..זה לא חייב להצליח או לשכנע אבל מי אמר שאי אפשר להתווכח על זה!!! ולא קשור על אוכל... על מוזיקה הכי אפשר להתווכח כי כולם יודעים שיש חרא של מוזיקה ויש מוזיקת איכות..וכול אלה ששומעים דיכאון מזרחי וכול הגועל השם ינקום דמם על שהביאו מוזקיה כזאת..

ברור

ואם תשים לב לא אמרתי על טעם ועל ריח אין להתווכח, וכל אחד והטעם שלו היה במרכאות. דיכאון ומזרחית בעע אני לא מבין איך יש כאלה שאוהבים את החרא הזה. אבל יודע מה, גם את חלקם אני מכבד (זה לא אשמתם שיש להם מחסור באינטיליגנציה). ואם אתה רוצה להתווכח, גם את זה אפשר

אוקיי

אז אני יכול לטעון שכן, אבל אז יהיה צורך בהוכחות וזה לא יהיה מכובד
אני סומך עלייך שזה נכון (דגש על העלייך!).

ssdd12345

New member
אתה סומך עליי?!!!!!

dude אתה אפילו לא מכיר אותי!!!!מה זה צריך להיות!!! אני הבן אדם שהכי אסור לסמוך עליו!!!!!!!!!!!!!!!! אתה סומך על כול מי שאתה לא מכיר? עדיין גם אם פה זה ממש משו קטן ולא רציני ואפילו לא היה וויכוח :( אבל בכול זאת אל תסמוך על מישו שאתה לא מכיר או ראית בחיים שלך! איזה שטיפת מוח עשיתי הרגע זה בגלל שאני חולה על תתייחסו הרבה אין לי מה לעשות חוץ מלשבת ולזיין לאנשים במוח |אה דורקי יגיע יומך אהמ אהמ| אז תבליגו מכווול מה שכתבתי עכשיו למרות שזה היה נכון! בקיצור אני כולי אשה...אוי זה כזה משפט של דנה אינטרנשנל!!! או איך שלא כותבים את זה!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכל כך לא מסכימה!

איך את יודעת מה חרא מוזיקה ומה לא?! אולי לדעת זה חרא אבל יש אנשים שחושבים שזאת מוזיקה אכותית והכי טובה בעולם! ומה שאת אומרת על מזרחית ודיכאון זאת גזענות לשמה! אני יודעת שאמרת את זה בצחוק... אבל להרוג מישו בגלל שהוא אוהב מוזיקה כמו שלך?! כמו שאת אוהבת סיסטם ואת חושבת שזאת מוזיקה איכותית בנאדם אחר יבוא ויגיד לך שזאת חרא מוזיקה והיא לא איכותית בגרוש. ובמוזיקה אין מה להתווכח.. את יכולה להתכווח על עובדות במוזיקה: איזה גיטרה מנגנים, כמה ממוסחר וכו' אבל על מה טוב ומה לא----- ממש ממש לא!

|זורו../images/Emo181.gifממממממ.............

וויכוחים מנהלים על דעות, אבל זה לא ממש נקרא וויכוח- זה יותר דיון. דיון זה על דעה. אני לא סובלת, כמוך, מוזיקה מזרחית, אבל חברה שלי אוהבת, ודודכה שלי אוהבת ואני יכולה לפרט רשימה ארוכה של מכרים שלי שאוהבים מזרחית ומתחברים אליה. אני לא. ועל טעם וריח באמת אין מה להתווכח, אפשר לדון. דיון זה לא וויכוח.

למעלה