היי .......

yaelosh15

New member
היי .......

מה המצב? שמי יעל...אני חדשה פה......לא יודעת אם זה קשור אבל בכל זאת זו תוכנית נוסטלגית.....מישהו יודע אם יש אפשרות כלשהי למצוא חומר על: זהבית? זוכרים ת´סידרה....זאת עם המראה הכלב והחתול.....היה גם את הגמד ההוא הרע שהיה מסובב כזה ת´מטריה......בכל מקרה בבקששה תגידו לי שאתם זוכרים....ואם יש לכם רעיון איפה אני יכולה למצוא משהו על זה....בכלל יהיה אחלה......תודה מראש...... יעל

magy

New member
בוקר טוב וחג שמח

יעלוש, אני לא יודעת על איזו סידרה את מדברת. אולי ידועה לך שנת שידורה.....שפת המקור., משהו????? לא מזמן הדבקתי פה אתר של תכניות ישנות, וסדרות....אבל לא זכורה לי סידרה בשם "זהבית", בינהן.

magy

New member
../images/Emo49.gif לגל-עמית

עד 120 , (לא ק"ג)

מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שתזכה להמון שנים של בריאות אושר ובעיקר - מימוש כל השאיפות

שקדי

New member
מה הקשר?????../images/Emo8.gif

למילה הראשונה שכתבת??? זה לפורום הזה?? וגלעמית.......המון אושר ובריאות מזל טוב..........

הכל ../images/Emo38.gif ל-../images/Emo94.gif ול-../images/Emo97.gif

סתם הקפצתי ע"מ שכולם יאחלו לגלמידי "זיין גזונט "!!!!!

גל-עמית

New member
ת ו ד ה !!!!!

אני עונה בתגובה ל"בוסית" שהייתה הראשונה ברשימת הברכות...... תודה לכל מברכי !!! והלוואי וברכותיכם אלי, ישרו גם עליכם..... מצטער שלא עניתי ב"מיידי" - אני פשוט נמצא בחופשה (שוב......) חלקה מתוך אילוץ (לא עלינו...) וחלקה - מתוכננת..... כפי שציינתי בעבר, אני בכל זאת, מזמן לזמן "סורק" את הדברים ומשתדל לענות בהתאם... חג חנוכה שמח לכולם, ....תזהרו מהשפריץ של הריבה בעת ה"ביס" בסופגנייה.......... וב"ברכה" בלשון ה-"מאמא לושען" הלא אי אפשר אז נאמר לחנוכה: "זאעלסט דו זאיין וי איינע חניכה לאמפ - ביי טאג זאעלסט דו האנגען אונד ביי נעכאט זאלסט דו בראנען"................. א- גוטע יונטאעף.........

yaelosh15

New member
כן......

זה נראה לי מיפן או משהו.....זו הייתה סדרה מצוירת....אומנות יפנית....אנימה או משהו בסגנון.......מזכיר לך משהו?! נראה לי זה היה בערוץ 1 כי זה היה ממש ממזמן...אבל ....לא לא נראה לי ערוץ הילדים ובטח שלא 2 אז רוב הסכויים ערץ 1 .....מוכר?

למעלה