היי...

sivlz

New member
היי...

1.מתי ייצא הספר השביעי של ה"פ אצלנו באנגלית ובעברית והאם ידוע לכם איך קוראים לו ? 2.האם בטוח סופית שלא יהיה ספר שמיני של ה"פ ? כי היה כתוב (נדמה לי)שכן יהיה... 3.אני לא מצליח/ה בכלל להיכנס למאמר/קישור בפורום הזה שבו כתוב על האפשרות שאולי יהיו שמונה ספרים של ה"פ ופירוט על זה...מה לעשות לגבי זה ? ברצוני לקרוא אותו(אם אפשר) ואם אי אפשר-איפה ניתן לקרוא על האפשרות של שמונה ספרים לה"פ במקום שבעה ופירוט עליה ? מקווה מאוד שתענו לי תשובות רציונות,זה מעניין אותי...תודה...

קקטוסץ

New member
תראה, תשמע

1. 2/6/07, בדיוק היום דיברתי על זה עם רולינג והיא חושבת שזה אחלה תאריך. אני אמרתי שזה יותר מידי זמן לחכות, אבל היא בשלה. אצלנו הוא בטח ייצא כמה חודשים אחרי. לספר קוראים: הארי פוטר וצפרדע השוקולד המסתורית. 2. למה שיהיה? יש 7 ספרים. קראתי גם איפשהו שלונה תהפוך למנהלת של הוגוורטס. אז כתוב.

sivlz

New member
תודה על תשובתך,אבל...

אשמח מאוד לעוד תשובות מכם על 3 שאלותיי... תודה

oshriti123

New member
../images/Emo207.gifמה השם הפרטי של רייבנקלו?

J Halliwell

New member
רוווינה או Rowena

בעיברית זה קצת לא מסתדר לי אז הוספתי את האנגלית שם זה יותר ברור

אלאסטור

New member
התכוונתי לכתוב

שהאותיות הראשונות של השם הראשון ושם המשפחה שלהם מתחילים באותה אות, גריפינדור - גודריק, סלית`רין - סלאזר, הפלפאף - הלגה, רייבנקלו - רוונה.

גם חשבתי על זה...../images/Emo70.gif ויש לי תיאוריה

על זה. שימו לב - סוורוס סנייפ, מינרווה מקגונגל. אולי אולי אולי בספר השביעי ייסדו ב"ס חדש לקוסמות כי הוגוורטס לא יפתח והם יהיו המייסדים שלו? (מטורף אבל נחמד :])

hcarmiel

New member
אממ

יש לי חדשות טובות וחדשות רעות החדשות הטובות- פיליוס פליטיק גם מתאים החדשות הרעות- פומונה ספראוט לא מתאים

בכלל שכחתי שפליטיק מתאים...

חוצמזה, מי אמר שספראוט חייבת להשאר? אולי היא תמות במלחמה נגד וולדמורט? אי אפשר לדעת :] ד"א, מדאם פומפרי - פופי זה השם הפרטי שלה או סתם כינוי חיבה בתור קיצור של פומפרי? אף פעם לא הבנתי את זה...

oshriti123

New member
חחח כן בגלל זה שאלתי../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

שמתי לב לגרפינדור, סליתרין והפלפאף אתמול אבל לא ידעתי מה השם של רייבלנקלו...התכוונתי לפתוח על זה שרשור... אבל אם כבר כתבת לא משנה
לדעתי יש לזה משמעות אבל אין לי מושג מהי

יש המון שמות כאלה.

של קוסמים, של מקומות. רק חבל שבתרגום לא רואים את זה.

למעלה