היי..

DgAniT BER

New member
היי..

יש פה אנשים שהיו באירוע הדאנס של נייק היום בבוקר ? איך היה.. ספרו פרטים =)

תגובה...

אני הייתי באירוע.. היה נחמד מאוד, התאכזבתי רק שהשיעורים שהועברו שם, הועברו שצורה המונית, כלומר המורים עלו על הבמה להעביר את השיעור וכולם היו ברחבה... זה לא היה מחולק לאולמות. השיעורים שהועברו הם: * רוני ברנשטטר- ג'אז. * אונה הולברוק- אפרו-ג'אז. * עדי רוטמן ויואב אבידר- אירובי דאנס. * היפ-הופ עם כמה מורים. * וקימברלי ג'יי באה להעביר שיעור היפ-הופ מדהים. הייתה הופעה של מיכל אמדורסקי, תחרות היפ-הופ של רקדנים שנבחנו באודישנים מוקדמים לתחרות, מכירה של מוצרי "נייקי"... אמממ... וזהו ניראה לי.. היה נחמד! :)

mizid

New member
כשאת אומרת מורי היפ הופ את מתכוונת

ל... סובר אטלן:( או לטל הנדלסמן ? :)! או למורים אחרים? כגון רז המושלם

אמממ...

טל הנדלסמן לא היה... וגם לא המורים האחרים שרשמת... אחת מהן הייתה עדי רוטמן- מי שהעבירה את האירובי דאנס..

מי ניצחה בתחרות?

איך היא רקדה? היא רקדה יפה? אמרו לי שמישהי אחרת רקדה הרבה יותר יפה ממנה אבל היא לא זכתה..

אני הייתי!!

היה נורא יפה... היו גם הופעות של המדריכים של נייקי ישראל, שדרך אגב, מי שהייתה בטח יודעת, אבל זאתי הבלונדינית שנכנסה כזאתי סינית לאיזה ריקוד... היא המורה שלי!! היא גם לימדה אותנו ריקוד כלשהוא.. אני חושבת שמה שקו ם התכוונו זה לזה... אז המדריכים של נייקי לימדו אותנו ריקוד.. היה ממש כיף!!! חוץ מזה שבאמת היה המוני ובקושי היה מקום לרקוד, היה ממש ממש סבבה!!!

למעלה