היי [: אני חדשה פה [:
נ נערה בסטייל 92 New member 19/4/06 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo8.gif תספרי קצת על עצמך, איך קוראים לך בת כמה אתה זמר\ת אהובה וכאלה לי קוראים אדווה ואני בת 14 ואישית אני מתה על קלי קלרקסון והלארי דאף... וחולה אנושות על צ'אד מייקל מורי מה איתך
ברוכה הבאה ../images/Emo8.gif תספרי קצת על עצמך, איך קוראים לך בת כמה אתה זמר\ת אהובה וכאלה לי קוראים אדווה ואני בת 14 ואישית אני מתה על קלי קלרקסון והלארי דאף... וחולה אנושות על צ'אד מייקל מורי מה איתך
H Hadas202 New member 19/4/06 #3 הדס, בת 14 [: מק"ג אבל בקרוב ירושלים צ'אד מייקל מורי....גררררררררררר [: בעיקר שומעת רוק.
ד ד ד ס New member 19/4/06 #5 היי ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif גם לי קוראים הדס (שם שולט! חחחחח) בת 14 וחצי מקיבוץ דליה... אוהבת לשמוע הכל....
היי ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif גם לי קוראים הדס (שם שולט! חחחחח) בת 14 וחצי מקיבוץ דליה... אוהבת לשמוע הכל....
א ארנiן הJיק החדש New member 19/4/06 #6 וואלקם השתלבות נעימה בפורום... קוראים לי ארנון(כאילו דה),ואני בן 17... תשתדלי להיות הרבה בפורום
ט טיפסי New member 23/4/06 #7 גמאני חדשה!!!../images/Emo18.gif היי ארלונד! תגיד שלא "זהירות בנות" אז... איך אתה ממלא את תפקידך? שבוע טובבבבבבבב
גמאני חדשה!!!../images/Emo18.gif היי ארלונד! תגיד שלא "זהירות בנות" אז... איך אתה ממלא את תפקידך? שבוע טובבבבבבבב
מ משוגעת על הטירוף New member 23/4/06 #8 אם כבר את מתכוונת ארנון והפורום הוא לא לבנות בלבד, הפורום מדבר על הקומיקס "בנות" שהיה מתפרסם כל שבוע[כמעט] בראש1, עכשיו לקרוא אותו ברשתות הסלולר אורנג' ופלאפון[נירא לי]
אם כבר את מתכוונת ארנון והפורום הוא לא לבנות בלבד, הפורום מדבר על הקומיקס "בנות" שהיה מתפרסם כל שבוע[כמעט] בראש1, עכשיו לקרוא אותו ברשתות הסלולר אורנג' ופלאפון[נירא לי]
ט טיפסי New member 24/4/06 #9 חחחחחחחחח חשבתי פורום בנות מגניב כזה...!!! טוב נעשה אותו מגניב עוד יותרB')