10 למאי
M May Love Beli New member 18/4/06 #31 חחחחחחח יאללה שרשור ימי הולדת בחודש מאי מזל"ט גם לווו!!! ומזל"ט לכל מי שנולד במאי, לכל מי שהמשפחה שלו נולדה במאי ולכל החברים שלו שנולדו במאי! נמאס לי כבר לאחל מזל- טובים!!
חחחחחחח יאללה שרשור ימי הולדת בחודש מאי מזל"ט גם לווו!!! ומזל"ט לכל מי שנולד במאי, לכל מי שהמשפחה שלו נולדה במאי ולכל החברים שלו שנולדו במאי! נמאס לי כבר לאחל מזל- טובים!!
י ילד דימיוני New member 17/4/06 #23 ברוך הבא למשככנו../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif השתלבות מהירה, כיפית ומהנה
ברוך הבא למשככנו../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif השתלבות מהירה, כיפית ומהנה
ר רוניני לנצח נצחים New member 18/4/06 #28 ברוך הבא! אני ניצן עוד מעט בת 13 ומעריצה את הבנאדם הכי מושלם בעולם ידידיה ויטל!
נ נעה בקולנוע New member 18/4/06 #32 אין כזה דבר מושלם../images/Emo3.gif וכן יש לי בעיה עם זה... בתור פנאטית של דון לשעבר אני נחשפתי לשני הצדדים ואני חייבת לציין שזה מתחיל להשמע מוזר שאומרים על מישהו מושלם...
אין כזה דבר מושלם../images/Emo3.gif וכן יש לי בעיה עם זה... בתור פנאטית של דון לשעבר אני נחשפתי לשני הצדדים ואני חייבת לציין שזה מתחיל להשמע מוזר שאומרים על מישהו מושלם...