היי

יאמי

New member
היי

מה קורה?
יש לי 2 שאלות.. היום אחרי המון זמן שלא שידרו יוגיהו החלטתי להכנס לVOD ולראות את הפרק הראשון של העונה החמישית. לפי מה שזכור לי הפרק האחרון שערוץ הילדים שידר הוא הפרק שבו כולם יוצאים מהעולם הוירטואלי של הבן האמיתי של קייבה. ישבתי היום מתוח לראות איך יוגי ישיג את קלפי האלים ולפי מה שקראתי יהיו עוד המון דברים בעונה הזו. פתאום אני רואה שיוגי מדבר עם יאמי ואומר שיש לו את 3 האלים ופתאום הם נמצאים באמצע שום מקום ועוד אומרים שפגעסוס הטיס אותם לשם
אפשר הסבר לאיפה נעלמה לה עונה שלמה?:S ואפשר פירוט על מה שקרה בעונה הזו שלא שידרו? ואמ, חרשתי על יוגיהו עולמי בגמבוי וסיימתי אותו
מאיפה אני יכול להוריד עוד משחקים מגניבים וחדשים ליוגי? ושלא יהייה סתם משחק של דיבורים אלא כאלו שמשחקים דוקרב
תודה רבה וחג שמח

impale

New member
!

אם מה שהורדת זה דואל אקספרטס 2006 אז זה המשחק האחרון ששוחרר כרגע לפי מיטב ידיעתי והסדרה שודרה כמו שצריך אחרי שהם יצאו מהעולם הוירטואלי של נואה הזה הם הגיעו למגדל הקרבות של קאיבה יוגי בסופו של דבר ניצח גם את קאיבה וגם את מאריק והרוויח את 3 קלפי האלים ואז אחרי זה מאריק מראה ליוגי את ה"סוד" שטמון בגבו ואחרי זה כל עונת סיל אופ דה אוריקלקוס.

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifסיל אופ דה אוריקלקוס-עונת

אירגון האבדון.לדעתי הכי העונות הטובות בכל הסדרה =/.כמובן חבל שצינזרו מלאמלאמלא דברים אבל אפשר להסתפק במה שנשאר ^^

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gif^^"

ראיתי 4 פרקים מאירגון האבדון ביפנית =/...אין לי מאיפה לקחת ביפנית -.-

יאמי

New member
ממש לא

לי זכור שבפעם האחרונה שהיה יוגיהו ליוגי היה אולי קלף אל אחד.. גם לפי אתר שמצאתי ליוגי הו העונה החמישית אמורה להיות אחרת http://darko_doomer.tripod.com/ygo/ye_guid5.html לא זכור לי בכלל שהיה בערוץ הילדים פרק שפגעסוס חזר ושמאריק מראה ליוגי את הסוד שטמון בגבו כמו שאמרת. לדעתי ערוץ הילדים דילג על עונה בטעות

למעלה