היי

gila739

New member
היי

אני בת 26 ועדיין לא היה לי קשר רציני עם בנים (כלום כלום) כאילו הרגשתי שאני מתאהבת אבל לא עשיתי כלום הייתי ממש שמנה ועכשיו ירדתי כמעט 25 קילו וזה ממש מעולה אבל אני עדיין שמנמונת בכל מקרה נורא קשה פתאום למצוא משהו בלי שיעקם פרצוף שאספר לו שלא היה קשר מה.. כל כך קשה לכם לקבל משהי בגיל כזה שהיא בלי נסיון וחוץ מזה אני יודעת שאני קצת חסרת ביטחון בזה וזה יקח לי זמן וצריכה משהו שבאמת אפשר לבטוח בו אז זה הופך את הדבר להרבה יותר קשה סתם רציתי לשמוע את דעתכם גילי

סקאוט

New member
וולקאם

אבל טרם הבינותי אם קשר רציני את מחפשת או אולי "קשר רציני" את מחפשת

איזה סוג קשר?

רציני או למטרות סקס? זה לא כל כך מובן כי דיברת פה על ניסיון וכל זה ולא מובן על איזה ניסיון את מדברת

redrider

New member
וואי אנשים אתם טיפשים כמו נעל

הבחורה התכוונה שנביע את דעתנו על זה שהיא חסרת ניסיון במערכות יחסים. כל מקרה אני חושב שעדיף מאוחר מאף פעם לא. בסופו של דבר הכל בראש ככה שברגע שתתחילי להנות מגופך המשופר ולהכיר גברים מהר מאוד תמצאי קשרים ומערכות יחסים. תתעלמי מכל מיני הצעות למיניהן. לדעתי בן אדם שמציע קשר רציני למישהי באינטרנט בלי לראות אותה או להכיר אותה עלוב. כל מקרה יהיה בסדר אל תדאגי.

Oוכ7יה

New member
אני חולקת על דעתך

בן אדם שמציע למישהי קשר רציני דרך האינטרנט אין זה מצביע עליו שהוא עלוב מה עלוב בו? בן אדם מעוניין להכיר בחורה לקשר רציני מה רע בזה? אז מה אם הוא לא מכיר אותה... הוא יכיר אותה.... אתה יודע כמה אנשים הכירו דרך האינטרנט ואפילו התחתנו..

cfnm boy

New member
דעתי

עיקמו פרצוף? שיעקמו. אל תתני לזה להשפיע עלייך או להלחיץ אותך. אישית אני בעד לספר על חוסר הניסיון אבל לא ישר על ההתחלה. כך מישהו שאפילו נרתע מזה בדרך כלל, אולי יחשוב אחרת אחרי שיכיר אותך קצת. נסי לקדם עניינים בקצב שלך ובדרכים שמתאימות לך.

../images/Emo4.gif קודם כל לא להכליל ../images/Emo140.gif

הכי חשוב בהצלחה בדרך חדשה שכנראה בחרת בה ....
מלבד זאת אני חושבת שזה שלא היית אף פעם במערכת יחסים כלשהי לא אומר חצי דבר עלייך.... מה גם שעדיף לא להיות במערכת יחסים שבה את לא מרגישה בנוח או כל דבר מעין זה ... יחד עם זאת אני מאחלת לך דרך צלחה ומאמינה שתמצאי את שלך ... כל דבר בזמן שלו ובלי לחץ.... ומה שצריך לקרות יקרה רק תני לזה זמן ובלי לחץ ....

קודם כל,

אל תדאגי בגלל שלא היית בקשר, כי זה יעצור אותך. תמצאי מישהו, תקשקשו, תכירו ואז תספרי. יש עוד נושאים שאפשר לדבר עליהם מלבד אקסים/אקסיות, זה אפילו לא מומלץ לדעתי.. גם אם מישהו יתפלא בגלל חוסר הניסיון, זה לא מה שיעצור אותו מלצאת איתך, ואם כן- אז הוא ממילא לא שווה את זה. בקשר לחסרת ביטחון- לא כולם מלאי ביטחון, אז אל תדאגי בקשר לזה. פשוט תזרמי

למעלה