היי. אני חדשה. אפשר ?
T the Girl of Love New member 31/3/06 #3 ../images/Emo51.gif בתאלי.. נחמד להכיר. אני קצת בתקופה לא טובה ולכן אני לא כתבתי הודעה לא נורמלית, אבל אני אוהבת את שירי מאז ומתמיד,היא אחלה, הדיסק שלה בכלל פצצה [יש לי אותו] , אני מנגנת בגיטרה את "אהבה קטנה" ויש לי אותו גם ברינגטון בפלאפון, והממ...השיר האהוב עליי הוא... כמה פעמים
../images/Emo51.gif בתאלי.. נחמד להכיר. אני קצת בתקופה לא טובה ולכן אני לא כתבתי הודעה לא נורמלית, אבל אני אוהבת את שירי מאז ומתמיד,היא אחלה, הדיסק שלה בכלל פצצה [יש לי אותו] , אני מנגנת בגיטרה את "אהבה קטנה" ויש לי אותו גם ברינגטון בפלאפון, והממ...השיר האהוב עליי הוא... כמה פעמים
נ נושקה היחידה New member 31/3/06 #5 ברוכה הבאה!! היי!! אני נועה בת 13 התמכרות נעימה.... אגב איך קוראים לך ובת כמה את??
ד דון דון האחת והיחידה New member 31/3/06 #26 חח הינה עכשיו אני מברכת../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif חחחחחחח ראיתי שכותבים הדר אמרתי מה קורה פה מה קרה?!?!!? מה הם מתבלבלים בשם מה עשיתי חחחחחחחחחח!
חח הינה עכשיו אני מברכת../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif חחחחחחח ראיתי שכותבים הדר אמרתי מה קורה פה מה קרה?!?!!? מה הם מתבלבלים בשם מה עשיתי חחחחחחחחחח!
D Dorushh 3 New member 31/3/06 #7 אי אפשר../images/Emo11.gif../images/Emo187.gif סתם ברוכה הבאה אני דור
L linoy7 New member 31/3/06 #9 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif אני לינוי בת 15 וחצי התמכרות נעימה
L linoy7 New member 31/3/06 #12 חח ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gifברור!! אני לפחות..../images/Emo3.gif +
L linoy7 New member 31/3/06 #20 ../images/Emo2.gifוואו!! מתחילת כוכב נולד../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif עוד מתקופת האודישנים
T the Girl of Love New member 31/3/06 #28 למה חייבים? יכולים להיות כאלו שמתעניינים בקשר לשירי, כאלו שסתם אוהבים את השירים, כאלו שמעריצים אותה.. וכאלו ש-ממש מכורים- אלייה, נו,זה כמו "סולם דרגות" שכזה וכולם יכולים להיות בפורום,לא
למה חייבים? יכולים להיות כאלו שמתעניינים בקשר לשירי, כאלו שסתם אוהבים את השירים, כאלו שמעריצים אותה.. וכאלו ש-ממש מכורים- אלייה, נו,זה כמו "סולם דרגות" שכזה וכולם יכולים להיות בפורום,לא
נ נושקה היחידה New member 31/3/06 #34 ברור!! כל אחד יתקבל פה איך שהוא גם אם הוא לא צעריץ של שירי ורק אוהב את השירים שלה...