היי!!

baby61

New member
היי!!

עכשיו לי יש סיפור.. נראלי P: צילמתי תמונה שלי וכאשר העברתי אותה למחשב הבחנתי בנקודה קטנה ומוזרה בצד ימין! כשצילמתי את התמונה לא ראיתי את זה! ושהעברתי לחברה לא ראו בתמונה את הנקודה.. ושפותחים את התמונה כן רואים!! אולי זה סתם משו שנתפס בצילום.. לא יודעת.. אבל זה ממש מוזר! HELP

Luisito Garcia

New member
היי

תראי,אין לי דרך להגיד לך מה זה,זה יכול ליות לכלוכית קטנטנה במצלמה או משהו זוהר שבדיוק כשצילמת זה היה שם.. כמו שיכול להיות גם orb תמונה חמודה.. כמו שאמרתי יכול להיות שזה orb בודד אבל אין מה לפחד,ביי

Dark faith

New member
אני חושבת,

שזה באמת ליכלוך על העדשה, ככה לפחות זה נראה. ועם הצילום הצבע הופך ללבן....

baby61

New member
לא עשיתי את זה בצייר. אנלא משועממת

כדי להתחיל להציק לפורום ולשלוח להם תמונות הזויות. סתם ראיתי וזה היה מוזר אז החלטתי לפנות לפורום ליתר בטחון, לא הייתי בטוחה בכלל שזה רוח או משו. אבל לבדוק אז תודה לכם על התשובות למעלה.

Luisito Garcia

New member
אל תתרגשי,הרבה העלו לכאן תמונות

וקיבלו את אותה התשובה.. אנשים פה חושבים שאם מישהו מעלה לכאן משהו אז קודם הוא עבד כמה שעות עם הפוטושופ.. פשוט אל תתייחסי

לא הבנת אותי נכון../images/Emo106.gif

לא אמרתי עשית את זה בצייר,אמרתי שזה נראה כמו הנקודה הלבנה הקטנה של הצייר.פשוט לא הבנת אותי נכון.

baby61

New member
אגב, אני ניסיתי ללחוץ על

CTRL+ W זה סגר לי ת'חלון! חחחח

Dark faith

New member
מתני, אל תדאג....

אני מכירה את הבחורה הזאתי....
זה פשוט נורא קשה היום, יש לנו הרבה אבל הרבה טרולים בין חברי הפורום...

חח../images/Emo106.gif

לא אמרתי שהיא עשתה את זה בצייר,אמרתי שזה נראה כמו הנקודה הלבנה הקטנה של הצייר.פשוט לא הבינה אותי נכון.

baby61

New member
תודה לכולכם על העזרה!!

ממש נרגעתי עכשיו.. אני סתם נכנסתי ללחץ כמו כלבה מטורפת.. אגב, כמה התמונה מעאפנה נכון?! חחחחחח שונאת ת'עצמייי רואים שם ת'עגיל בגבה שלי חיחיחיחי חיים שלי העגיל הזה

baby61

New member
יש לי עוד שאלה

אני לא כ"כ מבינה בתמונות והכל. אבל איך זה נראה לכם? לי זה ניראה תמונה הכי מזויפת שיש! כי אני לא חושבת שרוחות באמת נראות ככה וזה. זה כאילו צילמו קטע מסרט אימה.. מה דעתכם?

חחחחחחחחחח

זאת תמונה שלקוחה מתוך אתר אינטרנט , ואם תשימי לב..היא תלת מימדית. כאילו אם שמים משקפיים מיוחדות.

למעלה