היי

epotex

New member
היי

שלום לכולם אחרי המון זמן שאני מתעסק עם הקיובייס נתקלתי בבעיה...:} עד היום עבדתי רק על פרוייקטים שמשולבים באודיו ומידי התחלתי היום להתעסק קצת עם קבצי וידאו ולא מצאתי שום פונקציה כיצד ליצא אותם החוצה כולל הערוצים של האודיו והמידי מישהו התנסה כבר עם אודיו+מידי+וידאו? תודה

HeavenlyB

New member
לייצא כקובץ וידאו לא ניתן

יש אפשרות לייצא את המיקסדאון לתוך קובץ וידאו קיים, אבל זה עובד עם מעט מאוד פורמטים וזה די בעייתי. בעיקרון הקיובייס נועד לעבוד על החלק של הסאונד. אח"כ בתוכנת עריכה לוידאו משלבים את האודיו עם הוידאו.

epotex

New member
זה מה שכרגע עשיתי:}

עבדתי על הקוונטיז בקיובייס ואז מיקסדאון לתוכנת עריכת הווידיאו דרך אגב יש תוכנה שאתם ממליצים עליה לעריכת ווידאו? לא יכלו להוסיף עוד "כפתור" אקספורט :} תודה על התשובה המהירה..

bb

New member
אם אני לא טועה-

nuendo היא תוכנה דומה לקיובייס גם כן מבית סטיינברג שנועדה למדיה-סרטים,טלויזיה וכו'..זו לא תוכנה לעריכת סרטים אלא למוזיקה.

HeavenlyB

New member
השאלה מה זה "לעבוד עם וידאו"

בעקרון העבודה היא מול וידאו. הכוונה היא שהתוכנה יכולה לנגן את הוידאו בסנכרון עם האודיו עליו אתה עובד. יש קצת יותר אפשרויות לעבודה מול הוידאו, אבל זה לא נועד ליותר מזה. את התוצאה הסופית עדיף לשלב בתוכנה לעריכת וידאו.

epotex

New member
אני עדיין לא הבנתי למה סטיינברג לא

יכלו להוסיף שורת פקודה בתוכנה שתייצא את הוידאו +מידי+אודיו זה עולם שלם וחדש של יוצרים שישתמשו בתוכנה... הפסד שלהם

HeavenlyB

New member
לא הפסד שלהם

בעולם המקצועי, לו מיועדת התוכנה, לכל יש הפרדה בין התפקידים. איש סאונד, לא אמור לדעת שום דבר על פורמטים של וידאו, ואיש וידאו לא יודע כלום על פורמטים של אודיו. לכן כל אחד עושה את התפקיד שלו. האיש סאונד מייצא את האודיו, והאיש וידאו מאחד את שניהם לפי הפורמט וידאו הרצוי.

לא הפסד שלהם אבל זה מינוס בתוכנה

ועוד יבוא היום שהם יוסיפו את האופציה. לדעתי הם כבר עלו על זה ממזמן הם מחכים לזמן הנכון להוציא את זה לשוק כדי לעשות את הקופה מה לעשות.. הכל שיקולים מסחריים ואנחנו אוכלים אותה
אנחנו לא בהוליווד עם משכורות על שנביא תוכנות לאודיו ולוידאו הם צריכים לחשוב על רוב האוכלוסייה וכמו שאמרתי.. הם חשבו על זה ממזמן מקווה שיוציאו את זה אבל בקרוב כי גם אני זקוק לזה נואשות.

HeavenlyB

New member
זה לא הפתרון המקצועי

ולכן האופציה הזאת מיותרת, גם אם הם ישימו אותה. הנואנדו מיועדת לשוק המקצועי, שם הכל צריך להיעשות בצורה....כן - מקצועית. טכנאי קול לא צריך להתעסק בגימור קובץ וידאו. זה יותר מסתם לקבוע את גודל הוידאו, או כמה פריימים. מדובר גם על עומק וכיול צבעים ועוד דברים שאני, כאיש סאונד, לא יודע ולא אמור לדעת, כי בשביל זה יש עורך וידאו אונליין.

אז נחזור שנית ../images/Emo26.gif

האופציה הזאת לא מיותרת לאנשים כמונו שאין להם כסף מיותר לא דיברתי על להכניס את תוכנת premier לנואנדו אני מדבר על דבר פשוט ביותר כדי שבניאדם שאין להם כסף מיותר לרכוש ים תוכנות וציוד חיצוני נלווה יולכו לגשש איכשהו בתוכנה אחת שתהיה בבחינת שתי ציפורים במכה לא ביקשתי שידחסו לקיובייס אפשרויות לעריכת וידאו כי זה מקצוא אחר לחלוטין. נחוץ הדבר הפשוט הזה של לערוך מוסיקה לסרט \ קליפ ובשביל זה ברור שלא צריך את מה שאמרת "עומק וכיול צבעים" ומן הסתם לא אצטרך עורך וידאו אונליין. אז שהעורך יערוך את שלו ויביא לי את קובץ הוידאו המוגמר. אין קשר בין השניים. פשוט אופציה שתאפשר לקיובייס לקרוא פורמט וידאו ולהריץ את הקובץ וידאו בו זמנית עם קבצי אודיו \ מידי. וכמו שאמרתי.. זה ממזמן על הדלפק שלהם.

HeavenlyB

New member
שוב

הצוכנה הזאת לא מיועדת לאנשים "כמונו". נואנדו היא תוכנה מקצועית שנועדת לאנשי מקצוע, ולא למשחקים בבית. זה לא יזיק לאנשים כמונו אם תהיה האופציה הזאת, ואולי היא תהיה, אבל למה להשקיע באנשים "כמונו" שממילא מורידים את הגרסא הפרוצה, ולא להשקיע במה שאנשי המקצוע צריכים, אותם אנשי מקצוע שמשלמים על התוכנה?

HeavenlyB

New member
ודרך אגב

את האופציה של לנגן אודיו מול וידאו יש בנואנדו. אני מדבר על לייצא קובץ וידאו עם האודיו, מתוך הנואנדו.

HeavenlyB

New member
אין מה להסביר

פשוט תעשה Import Video File וזהו. אם האודיו לא עובד, יכול להיות שהוא מקודד לפורמט בו הקיובייס/נואנדו לא תומבים.

epotex

New member
אני גם שייך לאלה שקנו את התוכנה..

ואני חושב שאם סטיינברג היו נותנים את האופציה לייצא את הוידאו הם היו פונים לקהל נרחב יותר של משתמשים... מה גם שזה לא נראה לי כדבר מסובך למי שתיכנת כזאת תוכנה... הסיבה היחידה שאני חושב עליה היא שהם מעוניינים שתקנה גם את נואנדו... כי לאולפן ביתי אתה לא צריך כמו שאמר "אלי בלי בום טראח" את הפרימייר בתוך הSX אתה צריך פוקציות בסיסיות מאוד וחבל שהם אינם דרך אגב יש לכם מושג אם בלוג'ק{מותר להזכיר אותה פה לא?
} או פרוטולס יש תמיכה כזו או אחרת בוידאו?

למעלה