אתם לא מאמינים מה קרה....
זוכרים את מה שהיה לי ברכבת שלשום? שהכרתי אנשים וכאלה? קיצר אחד לקח את המס' שלי.. ממש לא היה לי כוח לספר לו שיש לי מישהו וגם נורא מיהרתי והוא נדבק והכל... אמרתי שאני אקח ממנו ומה גם שזה בקטע של ידידות, כי כל הזמן נפלתי עליו ברכבת. זה העידן הזה! הגענו אתמול לפאב אחרי שהבנאדם התקשר אליי אתמול כמה פעמים ואמרתי לו שאני חוגגת עם חברה שלי שלא חגגה בכלל בסוף ושאני אודיע לו מה קורה. בסוף לא דיברנו. נחשו מה? הגעתי לפאב ראיתי אותו! פחדתי לא ידעתי מה להגיד חמקנו ממנו מהר בתקווה שלא לא זיהה אותי עם שיער פזור וחצאית של דוסית (לפי דבריי אייל). הרבה אמרו לי שאני מאד שונה באזרחות מהצבא, אנימ באמת רוצה לקרוות שזה פעל הפעם. קיצתר זה הלחיץ.. והייתה שם אחת הכי מצחיקה (אני לא חוזרת לשם יותר- זה בטוח, כי נהיו שם ילדים קטנים, מה שפעם לא היה) ויהלדה הזאת החליטה שהיא יודעת לעשן אז כל שניה היא הדליקה סיגריה ולא לקחה לריאות ואני ואייל נשפכיחם עליה מצחוק ובסוף חברה שלה כזה: "מה? איך נגמרו הסיגריות?" אז היא כזה:"מה, אני לא כמוכן, אני אוהבת עלשן אחת אחרי השניה". היא פוסטמה ברמות.. זה היה יותר מצחיק.. כמה צחקנו עליה.. לא להאמין.. ועוד אחת שהייתה שם שיכורה כמו לא יודעת מה.. קיצתר הבנו שהגענו למקום של ילדים בני 17 (סלחו לי חבר'ה) ולא למקום של בני 22 23 כמו פעם. כנראה המקום נעשה נואש. אם כי הבחור מהרכבת ההי בן 22, אז לא יודעת. אולי למטה זאת פינת הגדולים.