היי :)

היי :)

מישהו יודע על הופעה מתוכננת (או הופעות מתוכננות) של הדג נחש? אני אשמח לקבל פרטים... תודה!!!

Funky Giraffe

New member
אין הופעות בחודשים הקרובים

לבינתייייייייייייייייייים נגמר הסיבוב של חומר מקומי לפני שבוע בערך והמופע של בעזרת הג'אם, אני מניח, בחזרות?

בכורה לקליפ קליפורניה היום , עכשיו

בגיא פינס חוחו תראו זה התחיל
זה יהיה בסוף התוכנית אם אתם רוצים יש שידור חוזר באיזה 1 בלילה

מה?

טוב אוף.. איך אני רואה את זה?? אני לא רואה 24... מישו יכול לעשות לזה איכשהו מתישהו ריפ למחשב?

אני כתבתי יא ראש../images/Emo194.gif

העתקי לכאן שוב חוחו קליפ יפה לגיא יש שיער ארוך!
ממש ועשו לו קוקו של פאקצות חחח הם לא הראו את כל הקליפ אבל הוא מגניב יש בו שקופיות באמצע
הקליפ ממש יפה! אהבתי
בטוח יהיה אותו ביום חמשי בהקרנת בכורה אז תראו :]

אמממממ..../images/Emo194.gif

מראים אותם במקום כזה , והם לבושים בחליפות מגניבות כאלה סגנון ישן אך עם טאץ' מדורני וגם התסרוקות שלהם ככה לפחות של גיא[
] ויאיא[
]ושאנן גיא ושלומי עומדים עם מיקרופון ושרים רואים את יאיא עם קונטרה בס ואת אמיר מנגן בגיטרה אדומה לא הרגילה שיש לו אחרת [כמו של ברי נו
] קיצר מראים אותם שרים וכל זה ואז באמצע יש שקופיות שמתעדים את המסע שלהם ורואים אותם עם כזה מכשיר שאפשר לראות שקופיות [מכירה? :p] והם עושים אהוווווווווווווווואה.. וזהו הם לא הראו את כל הקליפ רק חלק ממנו אפילו לא חצי.. ולא ממש רואים את דדוש ואת אטרף =\ לפחות ממה שאני ראיתי .. מראים אותם כמה פעמים אבל לשניה ככה חוחו מקווה שעניתי לך בהתאם
חחחחחח בטוח שתראי את הקליפ זה לא יראה לך אותו דבר ותחשבי שאמרתי לך דברים שהם לא נכונים
.. חוחו

lioryifrah

New member
את יודעת שראיתי אותך היום...

בערך בשעה 10:30... אחרי גן הפעמון בתחילת עמק רפאים... היית עם עוד שני ילדים...

חוחו אני לא ירושלמית אבל כן ,יש לי

מחר בית ספר או יותר נכון איזה טיול מטומטם לבית עמו WTF?! לא יודעת לאן אני ערה כי אני מתכוננת למבחן ;[

lioryifrah

New member
אכן כן...

יש לנו בצפר, אבל אני בדיוק הייתי בנסיעה מהבצפר לפורום התלמידים הירושלמי למען איכות הסביבה... וכנראה שהיא הבריזה... חחח... בעצם בטח היה לה חלון או משהו...

למעלה