היי

tt 4 ever

New member
היי

היה אתמול ממש ממש מאגניב בטיילת <שנה +של פעילויות אצלי כי התא שלנו התחיל לגסוס או בתחילת שנה שעברה בעע> המסיכות של קדימה..השרשראות..זה היה מבדר:) אפילו הפחדתי את גרי מהמבורגרי...מיסכןP: התגעגתי לדברים האלה כל כך המון חייכתי אתמול כל הערב עד שהלכתי לישון:) גררררר יאמי סשה דימה טל היה הכי כייף שבעולם מתה עליכם:) ולמבריזים שביניכם..ויש הרבה! אוי ואבוי לכם כשאני אתפוס אתכם!!!;) גררר מתה על כווווווולכם!

Sashka7

New member
היי ניקי!!!

יו אני גם מה זה נהניתי אתמול בטיילת!!! היו פול צחוקים והיה די נחמד עם המסיכות המעצבנות האלה שאי היה אפשר לראות כלום דרכן ושהכאיבו לכולנו!!! אבל היה נחמד! היה טוב לראות אותך!! את צריכה לבוא יותר לפעילויות שלנו

דללה

New member
אוי המסיכות האלה...

היינו איתן בהפנינג שהיה בביה"ס שלנו (בליך) באמת מסיכות מרגיזות אבל היה חזק :)

CableGuy87

New member
כן היה דיי סבבה

חבל שקיבלנו כמה תגובות מוזרות מערסים שמעצביעים שס!

דללה

New member
זה פסדר..

לפחות לא שרו לכם את השיר שלהם ("הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך....") או צעקו לכם עוכרי ישראל כמו שעשו כשרון לוינטל עלה על הבמה אצלנו לנאום :/

tt 4 ever

New member
אממ זה לא חדש

הם תמיד עשו את זה ותמיד יעשו את זה.. זה טבעם של הערסים.. זה מה שהם הכי טוב יודעים לעשות..

דללה

New member
כן.. האמת שזה נכון....

אבל היה מצחיק לראות איך השתיקו אותם ואז התחלנו לצעוק להם "מושחתים" "שוביניסטים" וכאלה :)

ואז השתיקו אותנו ../images/Emo3.gif

אבל בסה"כ היה חיובי עבור שינוי, והגימיק של המשאית היתה מעולה !

דללה

New member
כן אבל...

זה לא מנע מ.... (נו החמודה הזאת שהתיישבה באמצע המיטה וצעקה איתי שם... עם השיער השחור נו איך קוראים לה?! חחח
) להמשיך לצעוק ועוד לצעוק על הרכזת שלי ועל המורה שאחראי על כל הבחירות האלה על זה שהם משתיקים אותנו למרות שהערסים של ש"ס הפריעו לרון
וכן... היה חזק. בכלל.. בחמישי הושבתי את הסגנית שכבה שלי וביקשתי ממנה 5 דקות להסביר לה למה שינוי ולא ליכוד :) ואז שאלתי אותה אם יש מצב לשינוי והיא אמרה שאולי (כבר טוב
)

דללה

New member
ואם כבר דיברנו על מושחתים....

קבלו תמונה שידיד שלי שלח לי :)

Sashka7

New member
אבל למה רק 3????

יש ב"קדימה" הרבה יותר מושחתים ממה שיש בתמונה... :-O

tapr

New member
../images/Emo13.gif

היה נחמד, למרות שזרקו לי פלייר קשיח על מסכת הבניזרי שלי (כשלבשתי אותה...). אני מעדיף לחשוב שהפלייר היה מכוון כנגדו...
היה כיף לעשות פעילות עם כולם, ודווקא הסבל הזמני אח"כ נראה יותר חוויתי (ע"ע גדנ"ע, טירונות, בי"ס)

דללה

New member
חחחח... ../images/Emo13.gif

אל תיקח את הפלאייר כמשהו אישי.. זה קורה הרבה בבליך שמעיפים כאלה פלאיירים.. לפחות לא קיבלת אותו ישר לראש (כן.. כמוני! מרוצים??
) וזה כואב!!! באמת שהיה כיף ותודה לכולם!

tt 4 ever

New member
הכי מציקים לי

אלה שלוקחים ת'פלאייר קוראים ואז רצים אחריך ומחזירים לך אותו:| עושים לי את זה הרבה לא רק בחלוקת פלאיירים של שינוי אלא גם כשחילקתי בראשון בעבודה של אמא.. וואי אנשים מעצבניםםםםםםםםםםםםם

tt 4 ever

New member
אה..

זה עושים תמיד:) אחר כך באים אנשים שאת מחלקת להם והם מתלוננים על פגיעה באיכות הסביבה וכל זה.. זה לא חדש כל אלה. העיקר זה שאנשים יקראו ויפנימו לפחות:)

דללה

New member
כן..

כל הרצאה שעשיתי "למה להצביע שינוי" התחילה ב"קודם תקרא את הפלאייר (זה שהיה כתוב עליו את המצע של שינוי) ואז אני אסביר לך למה שינוי ולא אחרים" ואז גם גרמתי לאנשים לקרא וגם השארתי את הפלאיירים אצלנו במקום שיזרקו אותם על הריצפה...

wizibusy

New member
מוי כיף.

נראה לי שצריך להכניס להם איכשהו לראש שזה יגרום לנו הרגשה טובה אם הם יקחו את זה הביתה ויתלו את זה בחדר, איזה חלום

למעלה