היי ..

ד י א ט ה

New member
היי ..

שלום לכולם.. היום לקראת בוקר התעוררתי וחזרתי לישון והיה לי חלום שאני לא בדיוק יודעת אם להגדירו צלול אז חשבתי לכתוב אותו כאן ואולי תוכלו לעזור לי לומר מה זה בדיוק בחלום אמרתי לעצמי שזה חלום, שזה חלום צלול ושאני יכולה לעשות מה שבא לי עכשיו, אני זוכרת את זה, אבל העניין שמפריע לי -שמצד אחד הייתי כאילו צופה מבחוץ כמו במשחק GTA למשל.. (סלחו לי על הדוגמא העלובה) אבל מבחוץ ראיתי כאילו את עצמי בחלום, ב"משחק", ועצמי בחלום זו שעושה מה שאני 'רוצה', בכלל לא נראיתה כמוני, אלא זה היה חיצונית גבר קריח בכלל. לעומת זאת, כל דבר שחשבתי... אם זה לעוף או אם זה לעצור את כל המכוניות בכביש ע"י הינף יד, זה מה שקרה. והמודעות היתה. מה נסגר עם החלום הזה? התעוררתי ממנו בהרגשה מוזרה, של חלום צלול אבל לא חלום צלול. משהו מוזר.
למישהו יש רעיון?

undersun

New member
מה קורה ../images/Emo66.gif

נשמע לי כמו חלום צלול, העניין של הצלול תמיד יכול להשתפר.. בזמן החלוקה, או ההרגשה של חלוקה נהנת לראות את עצמך בחלום ואת מה שאת עושה ורוצה, הרגשת שאת יכולה לכוון את החלום ? או שצפית מהצד ? בכל מקרה זה נשמע כמו חלום די עוצמתי, מזכיר לי חלומות צלולים שלי

ד י א ט ה

New member
היי :)

יכולתי לכוון את החלום אבל זה הפריע לי שזה היה כאילו אני רואה את עצמי (שבכלל בחלום נראה כמו בנאדם קרח , גבר wtf) עושה מה שאני רוצה ומה שאני חושבת, זה לא היה בגוף ראשון. זה מה שהיה מוזר! אבל היה מגניב בכל זאת, חבל שדווקא כשרציתי ללכת לפגוש מישהי שאני אוהבת, בחלום, הרגשתי ממש איך הוא נעלם ואני מתעוררת, ואמרתי לעצמי איזה באסה אני מתעוררת עכשיו.. אני מתרגשת שזה החלום הצלול השני שלי

undersun

New member
חלום הזוי לגמרי ../images/Emo3.gif

בעצם היית בשלוש מקומות באותו זמן, במיטה ישנה, חולמת שאת גבר ורואה את זה מהצד, וגם כיוונת את זה. חזק!!

silverhawk

New member
זה בהחלט נשמע כחצלול

יש כמה דברים שאת יכולה לעשות בשביל 'להשתלט' על הדמות:
נסי לדמיין שאת רואה את הדמות מכיוון שאת רוח שמעליה ואז 'הכנסי' לתוכה.
עצמי עיניים ודמייני את עצמך בתוך הדמות.
הכי יעיל, לדעתי, גם אם מעט מסוכן - עצמי עיניים ודמייני את עצמך במקום מוכר כלשהו (כגון בחדרך או משהו דומה). מרבית הסיכויים שתמצאי את עצמך שם בגוף ראשון.

silverhawk

New member
מסוכן מבחינת התעוררות

בחלומות צלולים אסור לעצום עיניים מכיוון שבמקרים רבים הדבר יוביל להתעוררות.

למעלה