היי

Rhenium

New member
היי

אני רוצה לקנות שולחן הביתה, ורציתי לדעת מה גודל השולחנות שיש במועדון הביליארד באיצטדיון רמת גן (שכחתי את השם שלו..). זה בערך הגודל שאני רוצה לבית, בתקווה שזה לא יקר מדי.

9ball master

New member
לצערי...

אני לא מכיר את המקום, אבל אתה יכול לגשת לשם או לחפש אותם בדפי זהב (לפי כתובת) ולשאול אותם איזה שולחנות יש להם. אני יכול להעריך שיש להם רק שולחנות סנוקר ובגדלים של 9 או 10 פיט

Rhenium

New member
../images/Emo26.gif

אם זה משנה, אפשר לשחק שם בשולחנות גם סנוקר וגם ביליארד (אני יודע שיש הבדל בין השולחנות). בכל מקרה, אני חושב ש 9 פיט זה קצת יקר לקחת הביתה. http://www.shopy.co.il/groupsales/1630 - זה שולחן טוב ביחס למחיר שלו
(אני מדבר רק על הדגם. לא בהכרח קונה מהחנות הזאת) ומה אתם אומרים על השולחנות המתקפלים

Anin17

New member
אם יש לך חדר מתאים

עדיף לך ללכת על שולחן משומש כל שולחן מהסגנון שהבאת לא יחזיק זמן רב ראה הודעות בדף הקודם על משטח שהתעקם אין תחליף טוב וזול לדבר האמיתי הפשרה הכי טובה היא משומש

Rhenium

New member
קראתי את ההודעות מהדף הקודם

כשהתפרסמו (עקבתי..
) השאלה היא, האם זה טוב לקנות שולחן ללא אחריות עליו
כי אם יקרה משהו לשולחן המשומש, אין לי למי ללכת. אגב, בקשר למיקום השולחן בבית - אני שם אותו בסלון..

9ball master

New member
הצעתי ש...

תמתין עד תחילת השבוע הבא, אני מאמין שאני יכסה את כל השאלות שיש לך ולאחרים בנושא קניית שולחנות

9ball master

New member
אני אפרסם מאמר

בנושא "טיפים לקניית שולחן ועל מה לשים דגש" עד תחילת השבוע הבא מקווה שזה יעזור

9ball master

New member
ישבתי 4 שעות....

וכתבתי אחלה מאמר על הנושא אך כשניסיתי להעלות אותו נזקתי החוצה ללא יכולת לשחזר מה כתבתי...... באסה!!!!! אני אכתוב מאמר חדש אבל זה יקח לי זמן

Anin17

New member
באמת חבל

מערכת המאמרים באמת לא כל כך יציבה תמיד כדאי לכתוב ב-word ולעשות copy & paste

9ball master

New member
כן, עכשיו הבנתי זאת......

נראה, אולי יהיה לי זמן הערב בעבודה אז אני אנסה לכתוב את המאמר מחדש. מבאס אותי כי חשבתי לעשות copy של המאמר לפני שלחצתי על השליחה ולבסוף לא עשיתי זאת....

9ball master

New member
נראה לי שמה...

שגרם לזריקה החוצה מהמערכת היה ניסיון להוסיף תמונה.

9ball master

New member
אני חושב ש....

האקט האנושי יהיה לנתק אותו מהמכונות..... ואני חשבתי שאני לקחתי את זה קשה

למעלה