היי!!

היי!!

יש לי שתי שאלות !!! תגידו גם אצלכם ירד מספר האנשים בחוג בגלל הגשם? (לפחות אני מקווה שזה בגלל זה ?) והשניה , למדנו את הצעד " בסו " ( נשיקה ) ברואדה ... למה אנשים לא נותנים באמת נשיקה ( אלא מפנים את הראש ... ) ודווקא אלה שבד''כ לא רוצים ממנו נשיקה ( אנשים בני 70+ ) יסכימו בכיף ??? חן

Ne§t£A Gi®L

New member
מרפי מרפי בנזונה../images/Emo108.gif

זה למה:) ולא, אין לזה שום קשר לגשם. הסטודנטים, שהם עיקר הסלסרוס בארץ, נמצאים בתקופת מבחנים. :)

שום גשם..../images/Emo66.gif

מספר האנשים ירד לא רק בגלל תקופת המבחנים אלא כי אנשים פשוט מפסיקים לבוא...

את כל כך לא צודקת!

אנשים לא באים בגלל הגשם ובגלל הלימודים. הסלסה בשיאה עכשיו וכולם רק רוצים ללמוד לרקוד ומדברים על זה! ובמיוחד בחורף זה הזמן לצאת למועדון סלסה שכל כך חם שם. לכי היום לביילטינו - ימי שישי רק נהיה שם יותר ויותר אנשים. ולא רק זה - הם באים מכל הארץ!!!

לגבי באסו

לדעתי התרגיל הזה איבד מהערך שלו כי בדר"כ עושים אותו רק עם אנשים שמכירים וגם לא תמיד.. אנשים שלא מכירים ממש לא עושים איתם תתרגיל.. ואני חושב שזה ממש טיפשי... זה כולה נשיקה על הלחי... סה"כ כמו "להגיד שלום עם נשיקה" אגב דווקא פסטיבל באנו מאלו שנראה לי הרבה יותר "פרובקטיבי" נעשה בלי בעיה עם אנשים שלא מכירים.... מצחיק שאין לאנשים בעיה לתת (או לקבל במקרה של הבחורה) מכה בישבן לבחורה שהם לא מכירים אבל לתת נשיקה בלחי לא בא בחשבון..

Ne§t£A Gi®L

New member
אני אישית../images/Emo108.gif

לא נותנת לאף אחד לעשות לי באנו מאלו...בד"כ אני מחליקה בסלייד אחורה. ואין לי שום בעייה עם בסו-כולה נשיקה על הלחי. בד"כ גם לא באמת נותנים, אלא רק בכאילו.

cruvi101

New member
מההההההההה?

את בורחת מקון קולו??? למה??? זה אחד השטויות של הרואדה, זה לא כזה ביג דיל לקבל איזה מכה על הטוסיק... תחזירי לגבר אז סבבה, מובן, אבל למה לברוח??? נראה אותך איתי ברואדה פעם...

XUXA141

New member
רוב הבנות מזיזות את הישבן הצידה..

כך שהגבר לא ממש מצליח לתת מכה. אישית אני לא אוהבת את החלק של השיער כי זה מעיף שיער על הפנים ואחר כך צריך לעשות המון תנועות של "טפו" כדי שזה יפסיק להפריע בפנים כשהידיים אחוזות בידי בן הזוג.

bluesweet

New member
כמה דברים...

הנשיקה יכולה להיות על הלחי,זה מה שאני עושה אם אני נותן בכלל נשיקה,ולך אולי זה סתם נשיקה אבל יש כאלו שנותנים לנשיקה משמעות קצת יותר גדולה,ולא סתם נשיקה.נשיקה גם בין חברים וגם על הלחי עדין מייצגת משהו,ולא נותנים לכל אחד או אחת. ופסטיבל באנו אני עדין לא מכיר אז אין על זה תגובה. שבת שלום וסופש מצויין :)

לגבי ביילטינו , את כל כך צודקת !!

היית שם אתמול - היום והיו כל כך הרבה אנשים , ובאמת היה חם ... וחוץ מזה שפשוט היה כיף בצורה לא רגילה ( ויצא לי לרקוד עם מישהו שידע להוביל .... בכלל היה כיף). ממליצה לבוא לביילטינו !!! חן

ביילטינו

באמת היה אתמול ממש כיף בבילנטינו והאנשים שם על הכיפאק!! הכוונה שלי הייתה בקשר להרקדה בבריזה ששם מפעם לפעם באים פחות ופחות אנשים וזה חבל מאוד..

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא ..

לגבי בריזה אני יודעת שלהרבה מהקבוצה שלי היו אירועים ובלי שום קשר זה היה חג האהבה וגם עם הגשם ... יותר מדי סיבות ליום אחד , כנראה שנדע יום שלישי ...

bluesweet

New member
צודקת...

גם הבוע הגיעו פחות אנשים שזה ממש מוזר,כי לפני שבועיים שלוש הגיעו בסביבות ה-500 איש,ואז כבר שבועיים מגיעים פחות. זה לא לגמרי רע יש יותר מקום היה הרבה יותר נוח לרקוד,אבל זה קצת מוזר וגם מציק,אבל יש את שבוע הבא נראה מה יקרה...שבת שלום וסופש מצויין:)

למעלה