היי!

ronabw

New member
היי!

אני חדשה ואני מתה על אנג'ל... יש לי כמה שאלות: 1. קורדיליה תחזור?? אני מקווה שכן כי היא ממש ממש חסרה 2. קונור יחזור? 3. ספייק הוא רוח רפאים? אני לא מבינה מה הוא.. 4. מישהו יכול לספר לי מה יהיה בסוף העונה של אנג'ל? אני מתה על ספויילרים :)) טוב תודה מראש לכל העונים

rds15

New member
../images/Emo58.gifים לכל עונה 5 של אנג'ל.

1.קורדיליה תחזור לפרק אחד, פרק 12 בעונה, שבו היא תזכיר לאנג'ל למה הוא עושה מה שהוא עושה, ותחזיר אותו לדרך הנכונה אחרי שבמשך כל העונה הוא סוטה מהדרך הזאת. בסוף הפרק היא ואנג'ל מתנשקים, ואחרי שקורדי הולכת, מתקשרים לאנג'ל מבית החולים שבו קורדי היתה בתרדמת להודיע לו שהיא מתה. 2.קונור יחזור בפרק 18 של העונה. השד שיצר לו את החיים החדשים סוחט את אנג'ל, כי הוא רוצה שקונור יהרוג את סאג'הן. בסוף הפרק ווסלי גורם לכך שקונור[וכל שאר הגאנג] יקבלו בחזרה את הזכרונות שלהם בנוגע למי הוא קונור, מה שגורם לכך שקונור מצליח להרוג את סאג'הן. הצד החיובי הוא שהזכרונות הישנים והזכרונות החדשים התערבבו לקונור בראש, והוא יוצא די נורמלי. בפרק האחרון בעונה, לפני הקרב הסופי של אנג'ל נגד השותפים הבכירים, קונור מופיע שוב. 3. ספייק הוא מעין רוח רפאים. בפרק 8 בעונה הוא מקבל חבילה שמחזירה אותו להיות מוחשי שוב. 4. בסוף העונה אנג'ל מחליט להפיל את 'מעגל הקוץ השחור'[זה נשמע הרבה יותר טוב באנגלית], שהם הכלי[פחות או יותר] של השותפים הבכירים להפצת רוע בעולם.

MoGanC

New member
2 לא מדויק

רק קונור, ווסלי ו(מה שנשאר מ)פרד מקבלים את הזכרונות שלהם בחזרה.

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif

פרד מתה בפרק 15 של העונה החמישית. אילירייה, אחת מהOld Ones משתלטת על הגוף שלה. אחרי סוף פרק 16, כשחלק מהזיכרונות של פרד חודרים אליה, היא מתחילה להשתנות, ולגלות כמה תכונות אנושיות.

ronabw

New member
תודה רבה!! ../images/Emo58.gif

אבל מה זאת אומרת פרד השתנתה?

gavrik

New member
נצל"ש <ספויילר>

סופסוף יוצא לי להשלים פרקים מהעונה ה5 של אנג'ל. הרגע סיימתי לראות את Shells, בחיי כמה עצוב... המוות של פרד היה כל כך חזק
ועוד נגמר באפי, ביטלו את פיירפליי, ועכשיו גם אנג'ל לא יהיה. לעזאזל איתם המנהלים!! לא ידעו זהב גם אם יחרבנו את זה עליהם

למעלה