היי!

eynat4

New member
היי!

רפרפתי לי על הפורום והיו כאן הרבה אזכורים של כשפים שנעשו והתוצאות היו "ממש לא מוצלחות", "מחרידות", "בכלל לא צפויות" וכוליי.. אפאחד לא ממש נכנס לפרטים וסיפר מה השתבש ואולי, אם הוא הבין, גם למה. אז אולי בא למישהו לחשוף קצת סיפורי אימה? אני די מתעניינת בתחום והייתי רוצה לשמוע גם השלכות לא כל כך רצויות שקרו. אז אם בא לכם לשתף..איים ליסנינג.

RainBird

New member
כמה שפגשתי וכמה שחוויתי... למשל פעם הטלתי לחש לשמור על הכסף שלי ולמנוע בזבזנות, אז למרות שגיליתי שחסכתי מעט בחשבון, בכל החנויות שקניתי המכונה שמקבלת את הוויזה התקלקלה והייתי אמור לשלם במועד מאוחר יותר (חסכתי לנסיעה). היו כמה כישופי גלמור שהטלתי שנהרסו כליל, כמו למשל לחשי בלתי נראות שלא פגו כשאמרתי להם לפוג. ולהיות בלתי נראה כשאתה אמור להיות נראה זה מאוד מפחיד. מה עוד? לחשים שפשוט לא היו במקום: לדוגמא, לקחתי אנרגיה מהיקום כי ציפיתי לערב עמוס, וכולם היו עייפים אז הכל בוטל ולא הצלחתי לקרקע את האנרגיה הזאת אז לא ישנתי כל הלילה וכדומה. ואלו פשלות קטנות. יש לי ידיד שעשה לחש שהזמן בבסיס יעבור יותר מהר, וכתוצאה מכך כל המחשבים קרסו והוא היה צריך לעשות הכל עם טפסים ביד ולרוץ ומכיוון שהוא היה כ"כ עסוק היום עבר לו בצ'יק. ../images/Emo13.gif ראיתי גם כישופי הגנה שאנשים הטילו שעבדו מצויין אבל גוננו על החיים שלהם בלי שינוי שנים שלמות. היה להם מאוד משעמם. בקיצור, לא חסרים פשלות. ואם את רוצה לראות סיפור מאגי מלא אימה, תראי את "הכישוף" ויש שם את הלחש של שרה שגורמת לבחור כמעט לאנוס אותה עם כשפי האהבה שהיא הטילה. ארדן.

למעלה