היי

היי

אני די חדשה הייתי פה ואז לא היה לי זמן וחזרתי בטח לא זוכרים אותי הייתי פה ממש ממש קצת טוב אז אני נטליה היי אני אמו גות' ואני בי ואני גאה בזה ויש לי חברה מדהימהההה שאני אוהבת אותה ואני אמ... בת 14

lost green eyes

New member
היי בובית ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

אני לינור, בת 17 וחצי מאזור חיפה. תבלי
אה ו.. מה כבר בגיל 14 יש לך חברה? את ביסקסואלית..?או שמא לסבית?

ברוכה הבאה, נטליה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני חנה. מה זה אמו גות'?
כייף לך, תהני בפורום

שלום לך חמודהההההההההה :)))

ברוכה הבאה לפורמינו ה"צנוע"
אני בטוח שתיהני כאן כמו שלא נהנת בחיים שלך
(חחח אני לא מהמגזימים.. =X ) אני רן

M KO

New member
../images/Emo15.gif רן, מה קרה?! נגמרו הכלבים

בגוגל?

מה אתה חושב שכל פעם אני מחפש בגוגל?

יש לי תמונות במחשב חחחח [= ולא כפרה יש לי עוד מלא, אבל איך אפשר להתעלם מהיצור המקסים הזה (באדיבות לירן
) שמבצבץ לו למעלה
הכי חמוד בארץ חחחח :)

M KO

New member
../images/Emo15.gif טיפשון, צחקתי...

היצור הנ"ל די חמוד, מזכיר לי דמות מסרט מצויר.

חחחח תודה

תודה אנשים אתם ממש נחמדים ואמ... אני בי למי ששאל ביסקסואלית דו מנית חחחחח ואמו גות' זה אמו רק גותי

פיה שלו

New member
היי את מוכרת לי מאיפשהו חע :)

חחחח מה כבר היית פה? לא ידעתי... ואני חשבתי שאני הבאתי אותך :\ חע :)

xxgatxx

New member
טוב...

למה אבל את משחקת אותה אימו וגותית? וואו, אני נראת ממש אימו, זה הופך אותי לאימו? יש לי סיידליפ, זה הופך אותי לאימו? טוב שלא התלהבת מעצמך. אני פשוט לא מסוגלת לסבול אנשים שמשחקים אותה משהו, כי זה באופנה. כמוך. טיהי. :)

אואואואואו

סורי מה זה היה מה הקשר אני לא משחקת אף אחדדדד זה מיש אני כו***** (אני עצמי שונאת שקרים ושונאת אנשים שעושים את עצמםםםםםם ואני לא עושה את עצמיייייייייייי די זה כזה מעצבןןןןןןןןןןןן ) אמ.... רק שתידעי שאני לא עושה את עצמי ואני אמ.... גותית כבר אמ..... מעל 5 שנה או משו ואמ.... אמו לא ממש מיזמן איזה שנה או משו ואני לא עושה את עצמי סורי שחשבת שאני כן אבל אני לא אני סולחת לך חיחיחיחי

עלוב!!!...

לא עושה את עצמך???... "אני אימו... אני גותית" את גותית כבר 5 שנים?!?!?... בת 9?!?!?... כן... עצוב... מאוד עצוב... ואת אומרת שאת לא עושה את עצמך... מזל שאני לא מכיר אותך יותר מזה... כי זה עצוב מאוד!!!... "אני לייק סוווו אימו"

xxgatxx

New member
את גותית בת 9 וואלה צחוקים

את בכלל לא וואנבי מה אני אגיד. וד"א מישהו בקש ממך סליחה? את בדיחה מהלכת.

מה רציתם ממנה מסכנה רדו ממנה...

אז היא גותית או שמותיתי או רותית מה זה משנה.. לא צריך לרדת עליה

justmegit

New member
נחמד שזה משעשע אתכם ../images/Emo79.gif

אבל זו בהחלט לא סיבה להטפל למישהי סתם ככה. אז היא מגדירה אתץ עצמה כאמו (אני מצתרפת לאלו ששואלים מה זה) גות', אז מה? ככה טוב לה אז ככה היא תנהג וככה היא תציג את עצמה. ובעוד בעיקר בפורום הזה, ביסקסואלים. אני לא יודעת מה אתכם אבל כלפיי נשלחו פעמים רבות הערות בסגנון, הרי אני ביסקסואלית כי זה אפנתי, נכון? אני סתם תלהבת מעצמי כדי להיות חלק מהמאגניבים. מגי.

למעלה