היי

zzebra

New member
היי

עד היום רק קראתי, לא כתבתי כלום ואני עדיין לא בטוחה שאני רוצה לכתוב... 9 חודשים ו- 11 ימים... עוד מעט שנה. אני רוצה לעשות משהו. צריכה לעשות משהו. לא יודעת מה בדיוק. היא אהבה לשיר ולשחק. פשוט להיות על במה. אז אולי ערב שירה בציבור עם כל החברים? להוציא ספרון שירים עם תמונות וקטעי קריאה... מישהי עשתה משהו כזה? או כל דבר אחר? תודה. וסליחה על המיעוט בפרטים. עוד קשה לי. קרן.

היי קרן!

ברוכה הבאה! כל הכבוד לך על האומץ, אני יודעת שלא קל לעבור מפוזיציית המשקיף [קורא בלבד] - לכתוב. קחי את זה בקצב שלך, כתבי מתי וכמה שיתאים לך. אין כאן מינון או תדירות מחייבים. באשר להנצחה - היו כאן דוגמאות רבות בפורום להנצחה. אם תעשי חיפוש בפורום [את יודעת איך עושים] עם המילה הנצחה בתוכן או בכותרת, אני מאמינה שתמצאי לא מעט רעיונות. אתר לזכר, ספר מתכונים, קלטת ובו חברות מספרות על- , שיר מולחן ועוד. אני חושבת שאת עושה נכון בכך שאת מחפשת את הדבר המהותי באימך להנציח. כמובן שאופן ההנצחה צריך להתחבר גם לאנשים שכאן. האם זה פרוייקט עצמאי, או בשיתוף עם אנשים אחרים? אם יבוא לך, אשמח אם תשתפי אותנו לגבי ההתפתחויות. מקווה שתישארי איתנו, ושתרגישי כמו בבית!

Darkmatter

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה! תרגישי חופשייה לספר ולשתף ככל שאת רוצה. אל תרגישי שלא בנוח. אני באמת מבינה שזה קשה לעבור מעמדת משקיף לעמדה פעילה. אז בקצב שלך. :) גם הערב שירה בציבור וגם הספרון נשמעים לי רעיונות מעולים. אני חושבת שאת צריכה לעשות משהו שגם ישקף את אמך לפי ראות עינייך. משהו שנראה לך שיסמל אותה וגם את תהני לעשותו. תחשבי על זה... את מוזמנת לחזור ולכתוב לנו על זה. אנחנו פה, מותק.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שמחה שהחלטת לכתוב ולשתף אותנו.. אם עשית זאת- כנראה שמשהו בך הרגיש מוכן "לקפוץ למים".. הרעיונות שהצאת נשמעים לי ממש טובים... חשוב שזה יהיה משהו שתתחברי אליו.. כמו שכתבו לפני.. נשמח לראות אותך כאן שוב..
יומטוב

למעלה