היי יש פה אנשים שמשחקים בשרת וויגל? אם כן איזה שחקן? ואיזה רמה? שבת שלום
G Guardian Ang3l New member 4/2/06 #1 היי יש פה אנשים שמשחקים בשרת וויגל? אם כן איזה שחקן? ואיזה רמה? שבת שלום
O O h a D14 New member 4/2/06 #2 שלום ../images/Emo13.gif אני משחק בוויגל..אני לוחם רמה 126 שבת שלום גם לך
G Guardian Ang3l New member 4/2/06 #3 קטלני כמה זמן אתה כבר משחק? אם בא לך לארגן פארטי יש לי אנרגי אלף רמה 89 (385 אנרגי) נלך לאטלנס 2 (אם אתה יכול להרוג שם) או משו כזה..
קטלני כמה זמן אתה כבר משחק? אם בא לך לארגן פארטי יש לי אנרגי אלף רמה 89 (385 אנרגי) נלך לאטלנס 2 (אם אתה יכול להרוג שם) או משו כזה..
O O h a D14 New member 4/2/06 #4 אין בעיות ../images/Emo13.gif רק תגידי מתי נוח לך אני משחק יותר מחצי שנה..
G Guardian Ang3l New member 4/2/06 #7 אני ישלח לך הודעה שאני יתחבר... היום אני לא יכולה כי אחי לא מרשה לי להוריד את המשחק במחשב שלו ושלי הרוס אבל מחר אני יהיה אצל חברה שלי אחרי בית ספר נראה לי אני ידבר איתך שם
אני ישלח לך הודעה שאני יתחבר... היום אני לא יכולה כי אחי לא מרשה לי להוריד את המשחק במחשב שלו ושלי הרוס אבל מחר אני יהיה אצל חברה שלי אחרי בית ספר נראה לי אני ידבר איתך שם