היי

היי

אני לא חדשה.. פשוט שיניתי כינוי יחיחיחיחי אגב הייתי אמוש פמוש זוכרים? המכוערת מחדרה בת ה12 וחצי שחולה על הארי פוטר? וגם דומה לזבוב?? חיחיחי לא משנה.. טוב לחזור לפה.. אהה יש לי גם תאוריה וספוילר
אוקיי אז נכון שוולדי קילל את המקצוע של התגוננות מפני כוחות האופל? ואף מורה מאז לא נישאר ללמד יותר משנה. אז למה דמבלדור נתן השנה סנייפ להיות מורה?הוא הרי יודע שהתפקיד מקולל.. אולי הוא רצה שסנייפ יעזוב את הוגוורטס? או שהוא רצה שסנייפ כאילו "יעבור" לוולדי ו"יהרוג" את דמבי גם וכך יזכה לאמון של וולדי ויוכל להעביר פרטים למסדר עוף החול? נירא לכם חושבם? אמ.. אני מצטערת אם התאוריה כבר עלתה פה אבל לא ראיתי אותה... אז תגיבו ותגידו מה אתם חושבים

IllUS CratioN

New member
קילל הוא לא

פשוט כל מי שלימד את התגוננות מפני כוחות האפל לא החזיק מעמד יותר משנה בהוגוורטס. המקצוע קולל, אבל לא ממש ע"י וולדמורט.

the ror

New member
המקצוע היה חייב להיות מקולל ע"י

מישהו ואני חושב שדי ברור מהספרים שזה היה וולדמורט בגלל שהדגישו שהקללה הזו התחילה מהיום שבו דמבלדור סירב לקבל את וולדמורט לתפקיד...

IllUS CratioN

New member
הממ

לא חושבת שרולינג התכוונה שוולדמורט עצמו קילל את המקצוע. פשוט מאז שהוא נכנס למשרה הזו אף מורה אחריו לא החזיק בה יותר משנה...זה קשור בזה שהוא וולדמורט, אבל לא היתה לו ממש כוונה.

ספירלי1

New member
גם לי זה נראה מוזר

ב"ה אני חושבת שדמבלדור יחזור בצורה מסויימת, בגלל זהוא בעצמו אמר שיש דברים שיותר גרועים מהמוות, והוא אמר את זה לא פעם..

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif לדעתי

דמבלדור נתן לסנייפ את המשרה כדי שוולדמורט יהיה בטוח ללא פיקפוק שהוא בוטח בסנייפ עדיין. היה לי המשך אבל שכחתי..

hadas barabi1

New member
לא חושבת כמוך.. סורי... -ספויילר

אני חושבת שדמבלדור נתן את המקצוע הזה לסנייפ בשביל שמשרת השיקויים תתפנה- בשביל סלאגהורן.. בשביל הזיכרון!!!

your avi

New member
אני חושבת ../images/Emo58.gif

שאת ממש יכולה ליהיות צודקת. בנוסף יש גם כמה בונוסים עם העובדה שסנייפ עובר לDADA, הארי יכול ליהיות הילאי, וסלאגהורן יכול לתת את הזכרון.

היא שמה../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif

יש בתוך ההודעה לפני שהיא כתבה את הספוילר...

2 Mיכל

New member
כן, אבל למה../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

"יהרוג" ולא יהרוג? הוא הרג אותו. דמבלדור לא יחזור כאדם חי. בטח בחופש הגדול סנייפ סיפר לדמבלדור על הנדר הכובל וכבר אז דמבלדור ידע שהוא יבקש מסנייפ שיהרוג אותו (פשוט לא התווכח איתו עד השיחה שהאגריד שמע ביער). הוא נתן לו את המשרה בידיעה שאין מורה אחר וגם ככה הוא לא יעבוד בהוגוורטס בשנה הבאה.

למעלה