היי!

tomact

New member
היי!

חדש אני כאן להיות! קוראים לי תום, [איזה קטע? למי עוד קוראים תום?] אני בכיתה ח' [קטן או גדול ביחסית אליכם?] ו..יש פה מישהו מפורום sum 41? אני גם משם. בלינק טובים. מאוד טובים. tom, mark and travis show rulez! ביי.

tomact

New member
אהם אהם [!!!!]

נמאס לי שאנשים חושבים שאני בת בגלל השיער הארוך שלי! לא שזה קשור, אבל בכל זאת! [זה מתקשר בצורה כלשהי]

m i c k e y 15

New member
אופסיי לא שמתי לבב..סורי..מצטערת

אתה סולח לי??

חח אני משם....

חח פורום בלינק ופורום סאם נראה לי נהיו כבר אותו פורום זה פשוט אותם אנשים ואין מנהל... ואותה רמה של אממ.... מוות.

COW COW

New member
אפשר לראות שזה......

בן לפי הניקניים שלו. אגב אממ כן. חזרתי. ברוך הבא!!!!!!!!!!! בהצלחה ותודה בניסיונות להשיב גוויה מאובשת לחיים. דרך אגב אני אור. מאיפה אתה? ובבקשה אל תתחילו עם ה "איזה חופר".

Sk8erJS

New member
באמת לא נפלתי לבור בזמן האחרון...

לא הבנתי למה... חחחחחחחחחחחח סתםםםםםםם ברוך שובך! איפה היית הלכת לקנות טרקטור יותר גדול?!?! חחחחח סתם שוב!! :) וברוך הבא חמודה... השתלבות נעימה XD

RoY Circa182

New member
קלר....

את בכיתה י"א...וזקנה?!! מותק אני עוד חודשיים בן 18 וקיבלתי תעודה לפני אחרונה שלי היום ויותר גרוע מזה!!!! הצטלמתי לספר מחזור מה שאומר שאני מסיים!!!! :( מה אני אעשה?!?! החיים שלי יהיו קלים פשוטים ואני אקום מאוחר ובטח אצא כול ערב....(עד הצבא) את צעירה! תחיי את החיים כול עוד הם בכיס שלך (שאת המשפט הזה גם אני לא הבנתי) אה וברוך הבא ביג'ו

ליטלושי

New member
רוי/רועי(איך שלא קוראים לך)

אתמול הייתי בת 18 ו7 חודשים!! אז אתה זקן????@!@?!?@#? היום התחלתי תסדיר!!!! אז אתה זקן?!?!?@#?# אני כבר לא יודעת מזה בה"ס/ללמוד/מבחנים!! אז אתה זקן?!@??@?!# אתה צעיר! תחייה את החיים כל עוד הם בכיס שלך(וגם אני לא הבנתי תמשפט)

למעלה