היי...

באמת מותק ? תספרי לי איך הפסדתי

מותק, אני הרי רק צוחק שעות על גבי שעות על חשבונכם..

Darkenes sky

New member
תכף אתה

גם תיחנק דקות אחדות עד שאתה תמות, על חשבוני..מבטיחה לך!

pRincEsSa16

New member
פחחחחח מי שמדבר!!!!!

אני ורותם צוחקות במסנג'ררר על הטיפשות שלךךךךך!!!! חתיכת אדיוט....!

Darkenes sky

New member
חחחחחח

רוצה ת'שיחה? איזה צחוקים הולכים פה.. אולי פה אנחנו לא מראות את זה כל כך.. אבל במסנג'ר יש שמח!

pRincEsSa16

New member
חחחחח מה שנכון נכון!!!

אין לך מושגגגג איזה בדיחות רצות פה....!

אל תדאגו, זה עוד כלום לעומת הצחוק

הפרוע שלי על אמונתכם הגובלת בסכיזופרניה ואיבוד קשר עם המציאות ברוחות בלתי נראות ודמיוניות..

pRincEsSa16

New member
מותקקקקקק

על תתחיל עם אלוהיםםםםםםםם זה ברור לך?!?!? זה כבר עובררר את גבול הטעם הטוב!!!!!! זה לא פורם אם יש אלוהים או איןןן (וברור שיש!!!!) זה פורם על רוחות!!! אז אל תסטה מהקווים! אידיוטטטטטטטט

Darkenes sky

New member
יש לי כמה דברים להגיד לך..

יימח שמך! זדיין לי מהעיינים כולם פה שונאים אותך אתה לא מעניין אפחד תתמודד כופר מסריח בנזונה ד"א..תגיד..מה עם אמא שלך? איך העבודה? היא מפרנסת טוב את הבית? מרוויחה הרבה? או שיש קיצוצים? יש לה מעיל לחורף? אתה יודע..דיי קשה לעמוד בצומת בשיא הסערה.. אולי תיהיה לקוח שלה? מסכנה..לא חרם?

Darkenes sky

New member
תמשיך להעליב את ה'..

בסוף הוא יביא לך מה זה בוקס! יד אלוהים תרד מהשמיים ותכפכף אותך מכל הכיוונים! אני לא אומרת..אני מנבאת!

לא,

סביר להניח שלו הוא היה קיים הוא היה מביא לך מנה אחת אפיים על כל החנופה הדתית שהוא מקבל ממך.

Darkenes sky

New member
מה קשור חנופה?

ילדה מסכנה וטיפשה.. אווווו רחמנות וכולם ביחד.. "אוווווווווווווווווווווווווווווווווווו" את צריכה טיפול פסיכיאטרי..זה לא טוב להשאר משוגע..עוד אנשים עלולים לחשוב דברים...ולחשוד ולהגיע לפואנטה.. שאתה דפוק כמו זונה!

pRincEsSa16

New member
אה רוצה דיון האם אלוהים קיים

או לא? סבבה...! אני עובר את זה יום יום עם חברות שלי! אין לי בעיה לקטול עוד בנאדם קטן אמונה ומפגר שמטיל ערעור בקיומו של אלוהים....! עכשיו... לפי מה בדיוק החלטת שאלוהים לא קיים?

Darkenes sky

New member
יאללה..

רוצה מלחמה... אתה תקבל אחת..ובגדול! בוא נתחיל מבריאת העולם..!!! מא' ונגיע גם ל'ת!

אני לא טוען שאלוהים לא קיים, אני

טוען שהוא קיים רק במוחות המעוותים שלכם ולא מחוצה להם, וזה בדוק.

למעלה