היי...

ReGisTeR

New member
היי...

אני קוראת פה מדי פעם ואני חייבת להגיד שיש פה דברים די מעניינים. לא להכל אני מאמינה, צריך לקחת דברים כאלו במידה של ספק, אבל תמיד יש את הכמה אחוזים האלה של הסיפורים שהם לא דמיון ולא רמאות ושאין להם הסבר מדעי. תמיד האמנתי ברוחות ובקיומו של העולם הבא, וזה תמיד עניין אותי אבל בחיים (בחיים!) אני לא אעשה סיאנס... גם מבחינה דתית (שזה אסור בתכלית האיסור) וגם בגלל שאני לא אצליח לישון יותר בחיים שלי אחרי זה. anyway, כמו שאמרתי, תמיד האמנתי ברוחות אבל אף פעם לא ממש התעמקתי בנושא. קרה משהו לפני שלוש שנים בערך שגרם לי לחשוב על הנושא הזה הרבה...ראיתי מישהי ברחוב באמצע הלילה והיא פשוט נעלמה מול העיניים שלי. אי אפשר להגיד שזאת סכיזופרניה כמו שאיך-קוראים-לו אומר כי גם חבר שלי היה איתי ושנינו ראינו. מה הסיכויים שלשנינו יש סכיזופרניה? מה שהכי מפחיד אותי זה ששנייה לפני שהיא נעלמה אמרתי לו "איזה מפחיד זה יהיה אם היא תעלם פתאום".

pRincEsSa16

New member
קודם ככל ברוכה הבאה!

אבקש ממך לא לקחת את דבריו של כוח הרסני ברצינות. החולה היחידי פה זה הוא...! מקרה כזה קרה לחברה שלי... היא עלתה על אוטובוס וראתה איש זקן עם עגלה על הרחוב... ואז היא אמרה לחברה שלה מי זה? ואז הוא נעלם! והיא לא דמיינה....קשה לדמיין דברים כאלה....! רוחות אכן קיימות. וכל הכבוד לך שאת לא עושה סיאנס!! כמה שזה מסקרן,מעניין וכו'....לא עשית! ועל זה מגיע לך ח"ח!! ושתהיה לך השתלבות נעימה!!!

pRincEsSa16

New member
בבקשההה

ותעשי טובהההה... אל תתייחסי לכוח הרסני! בסוף תצאי חולה כמוהו! זוהי עצתי אלייך!

ReGisTeR

New member
אין בעיה..

אני לא מתכוונת להתייחס יותר.. אמרתי את שלי אליו וזהו, לא מתכוונת להגיב יותר להודעות שלו. חבל שאתם כן עונים לו, זה רק מדרבן אותו. כמו ילד קטן. אם לא יהיו לו תגובות לדעתי הוא ישתעמם :)

ראיתם יותד מדיי, וגם הושפעתם מסרטי

פנטזיה ומדע בדיוני, זה הכל! רוחות לא באמת קיימות, רוחות זה המצאה אנושית של אנשים פרימטיבים פשוט מתוך בורות וחוסר הבנת המציאות...

pRincEsSa16

New member
אלוהים תעזורררר לי!!!!!!!!!!!!

די כבר!!!!! חלאסססססס!!!!!!!!!1 אתה סתםםםם גורם לאנשים מסכנים ספקות!!!! די כבר לדבר בולשיטטטטטט!!!!! תקשיב... אני מכבדת את דעתו של האחר! אבל במקרה הזהההה אתה פולש לבית שלנוווו (כן,כן, הפורם זה כמו בית) ומתחיל לדבר שטויותתתת!!! אז עוףףףףף מפה!!!!

מצטער, אני פה כדי להשאר.

ותגידי תודה במקום להתלונן, בזכותי יש בפורום המשעמם שלכם קצת אקשן, אלמלא אני, הפורום שלכם היה יבש וצחיח כמו מדבר סהרה.

pRincEsSa16

New member
טוב בזה אתה צודק.....

אתה רק מראה את טיפשותךךךךךך לכלל הפורם! תמשיך ככה!!!!! שכולם ידעו איזה בנאדם חולה רוח אתה!!!!!!

Darkenes sky

New member
בואנה..

מה אתה גונב לי משפטים? יימח שמך! תוריד את זה מהסיליקון! כי תכף השפתיים המושיות, העקומות והמושיות שלך יתרצ'רצ'ו בטיל! הניסים שאתה מחולל בפורום הזה לא מעניינים לאפחד את חור התחת.. אם כבר מדברים על חור התחת יש לי אחלה סוכנות לאינסטלטורים לא יוצלחים...אתה יודע..בהמות כמוך.. קוראים לסוכנות.."החריץ המפציץ" זה אחלה בשבילך! יש לך תחת מספיק גדול בשביל לשאוב את כל התקלות בבתים של אנשים. מה אתה אומר? אתה יכול לעשות לי הרבה כסף..

תגידי חמודה'לה, כשהיית קטנה הפילו

אותך על הראש? וקיבלת מכות נמרצות מאבא שלך בחגורה? אחרת איך יצאת כזאת פסיכית?

pRincEsSa16

New member
עכשיו אתה נטפל לאבא שלה??!?!?

אולי ההורים שלך מתעללים בך ואתה מוציא את זה על אנשים?!?!!? חתיכת מפגר!!!!!

Darkenes sky

New member
חיחי..

איזה חאמוד! חוששני שגם את המשפטים האלו אני מכירה.. אתה עדיין לא מקורי מספיק.. תראה מותק.. אתה לא אתגר בשבילי... אתה לא מזיז לי ת'ריסים.. אני דורכת עלייך. תתמודד עם זה..ואם לא טוב לך..תתפגר!אם אתה רוצה.. אני מכירה מפחלץ בע"ח מצויין...עבדתי איתו בגן החיות כשטיפלנו בקופים במצב קשה כמוך.. הטיפול אצלו לא עולה הרבה..בשבילך..הוא גם יעשה את זה בחינם.. ואחרי שהוא יפחלץ אותך..אני אשים אותך בסלון שלי.. מה אתה אומר? לא סבבה? ד"א...אבא שלי לא מכה..מכות לא קיבלתי..זה שאתה אמבה מוכה זה לא אומר שכולם מוכים כמוך.. תלמד להשתחרר קצת!

Darkenes sky

New member
הבור היחיד פה זה אתה..

בור ועם הארץ.. חתיכת אידיוט לפלפון נשנש! לך תמצא משהו אחר לשחק בו.. אתה רק מוכיח שאתה מטומטם.. כולם פה שונאים אותך! אפחד לא אוהב אותך פה! חוסר הבנת המציאות? מה אתה חש? שאתה חכם? סתם אידיוט חסר חיים שרוצה להוכיח שהוא משהו שהוא לא! וגם אם הוא יתאמץ בכל הכוח לא ייצא.. הדבר היחידי שייצא זה גז אטומי מסוכן לבריאות מהתחת הענק שלך!

pRincEsSa16

New member
בחיים שלי לא ראיתי בן אדםםם

שמדבר כל כך הרבה שטויותתתת במכה!!!! שברת שיא!!!! נמאס ממךךךך!!!!!! אתה חולה נפשששששששש אוהב שאנשים שונאים אותךךךך!!!!! לךךךך תתכוודדדד!!!!!! מפגררר!

ReGisTeR

New member
או...

או שאתה פשוט סוגר את עצמך לדברים שמעבר ומקיף את עצמך ומשנן את אותם 4 משפטים שאתה כותב בכל ההודעות עם שינוי של מילה פה ושם כי אתה מפחד להאמין בדברים שאין לך ממש ידע עליהם. אפילו מדענים לא שוללים אפשרות של קיומם של דברים שמעבר להבנתו ומעבר למדע. מי אתה ומה אתה שתשלול את זה?

Darkenes sky

New member
כוח הרסני...

הוא כוח הרסני שישלול את זה.. סתם זונה סדוייה בצומת.. לא יוצלחת! כוחה הרסני! עכשיו את לוקחת חזיות שלך והולכת מפה! אין עבודה! אין משכורת! אין לקוחות! קשה! קשה! אתה מפוטרת!

pRincEsSa16

New member
צודקת!

הוא חא שומע עוד דעות!!!!! הוא חושב שרק מה שהוא חושב ואומר נכון!!!!! תן הוכחות שהם לא קיימות!!!!!!!!!!!! זה נראה לי לא תמצא! יש יותר הוכחות שהם כן מאשר הם לא!!!!!

למעלה