היי!!

warum

New member
היי!!

שלום לכם אנשים, (אני מניח שאתם אנשים.. או משהו דומה לזה.. למרות שאין לי כרגע שום דרך לדעת...) Shvils האיום ומחרחר המלחמה (ראיתי שהוא ניסה לעשות לכם מהפכה לא קטנה בפורום..) הפגיש אותי עם הפורום הזה.. ומאז יצא לי לקרוא בו מידי פעם..
#1 ורציתי לדעת אם מותר לי גם לכתוב בפורום הזה לפעמים, למרות שאני לא ממש מכיר את המומינים ולא מעריץ נלהב של הסדרה.. ואם אני כותב.. האם אני חייב לשים המון סמיילים וסימנים שלא ממש קשורים לתוכן ההודעה??

אסור לך לכתוב כאן../images/Emo70.gif:#

סתם!! ברור שכן!! :# ברוך הבא!! תחתום פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1336&msgid=70632402|סלינק| לטובת המומינים בVOD

Blue Pencil

New member
לא.../images/Emo11.gif

[בקשר לשאלה הראשונה,על השאלה השניה אני לא אענה- כי אתה במילא לא תהיה פה.
]

clean grunge

New member
|יבחוש|shvils זאת התיגבורת שלך?!...

זה הטווף ביותר שהבאת בשביל לעשות מהפכה?!.. נוו טווף..גם לצה' גווארה היה רק את קסטרו..בכל אופן..בהצלחה... הייי וברוכה הבאה לפורומנו המחמד..אני עובדיה/אין לי מילים/בינתיים.. השתלבות נעימה
...

shvils

New member
הוא לא הגיב לך...

עובדיה פשוט לא משרשר נכון... לא למדת את זה עד עכשיו?

shvils

New member
את מנסה לרמוז משו?

אני נעלבתי... רציתי לתת לך חבילה של 40 קרמבו בננה אבל עם התנהגות כזו את יכולה לשכוח מזה ולאכול קרמבו וניל בבודדים כמו כל שאר בני התמותה!!!

mayaaa4

New member
Noooooooooooooooooooooo

סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה

shvils

New member
עם סליחה לא הולכים למכולת...

אם את רוצה מחילה תצתרכי להתאמץ יותר מזה! תתחילי לרקוד להנאתי!!!

mayaaa4

New member
לה לה לה..

אני רוקדת!! לה לה לה!! הופ אני קופצת..
פוי, זה היה קשה.. סולח?
קרמבו to the face!!

J92

New member
../images/Emo54.gifקרמבו בננה!!@$

קרמבו בננה זה מוות ממוקד לאויבים פיכס.. תביא לה את התות!

למעלה