היי

Johnnit

New member
היי

אני מעוניית לרכוש תוכנה גראפית של אנימציה ממחושבת. משהו איכותי. תוכנה שמשתמשים בה ליצור אפקטים לסרטים, להפקות ענק אפילו כמו מלחמת הכוכבים לדוגמא. אז אני לא מכירה שמות.... מישהו כאן מכיר?

תלוי

אם את רוצה תלת מימד אז מאיה די קובעת את הסטנדרט בשוק. אם את רוצה תוכנה לאפקטים של aftereffect של אדובי יכולה לספק את הסחורה.

Johnnit

New member
איך זה יכול להיות שאי אפשר

להוריד תוכנות כאלו...אני לא מתעסקת בהורדות אני סתם סקרנית אם מורידים תוכנות שעולות עשרות אלפי שקלים או שהחברות ממש מקפידות על למנוע את זה או מה?

Sweet Fantasy

New member
ואני בטוחה שכולם פה

עובדים עם תוכנות חוקיות
לא שאני בעד אבל, זאת המציאות.. ואולי אם הם היו מורידים קצת מחירים, המצב לא היה כזה עגום.

אולי

אבל עדיין, פה זה לא המקום לדון בדרכים הלא חוקיות להשגת התוכנות. ודווקא תוכנות מהסוג שאמרת אני חושב שכן שוות את כספן, בניגוד למשחקים לדוגמא.

מיכאל ג

New member
את חושבת על זה לא נכון

התוכנות האלו עולות הרבה כי הן תוכנות סופר מקצועיות שמשמשות לעשיית סרטים, כלומר הלקוחות הם אולפני סרטים וטלויזיה שבשבילם ההוצאה לא גדולה. לאנשים פרטיים יש תוכנות אחרות, אפילו חינמיות, אבל כנראה שבגלל שזה דור ה"מגיע לי" אנשים רוצים להתחיל ישר עם התוכנה הכי מקצועית והכי יקרה שיש ולא מעניין אותם שהיא לא מיועדת להם.

Sweet Fantasy

New member
גם נכון ../images/Emo13.gif

ובאמת לא חשבתי על זה, אבל.... דיברתי בעיקר על תוכנות יותר "פשוטות" כמו פוטושופ למשל, שהם נוחות למשתמשים אפילו חדשים ובמיוחד כשיש היום ברחבי האינטרנט מדריכים לשימוש וכאלה..

מיכאל ג

New member
וזה בדיוק העניין.

פוטושופ אינה תוכנה פשוטה. פוטושופ היא תוכנת עיבוד התמונה הכי מקצועית שקיימת בעולם. פוטושופ עולה כמה מאות דולרים - נדמה לי 600$ כשהיא לא חלק מחבילת CS. זה שכולם מורידים אותה ויש המון משתמשים חדשים שלה? זו עובדה קיימת, אבל זה לא השוק של אדובי. בשבילם פיתחה אדובי את פוטושופ אלמנטס, רק שכשזה בחינם אז ישר מורידים את הכי טוב מביטורנט ואז באים לכאן לשאול למה העברית לא עובדת. בשביל משתמש ביתי, האמת, עדיף כבר פיינטשופ פרו, שהיא פי אלף יותר ידידותית מפוטושופ ועושה כל מיני דברים שאין ממש בפוטושופ שמתאימים יותר למשתמש ביתי.

Sweet Fantasy

New member
בגלל זה שמתי מרכאות.. כי היא לא..

בכל אופן, זה בחיים לא ישתנה, אתה רוצה להגיד לי שאין לך פוטושופ? ואם יש אתה חושבת שאתה קהל היעד "האמיתי" שלה? הרי זה ידוע שיש מלא ילדים שיש להם מלא תוכנות ולמה? הם לא יודעים בכלל מה לעשות איתם, לחלק יש פוטושום פאליו רק להקטין תמונות, שזה הכי דבילי.

sherban

New member
מה קשור ל"מגיע לי"?

תנסה אתה לקבל עבודה בתחום תוך שימוש בתוכנות חינמיות. התמקצעות לוקחת שנים. אף אחד לא יקבל עבודה אם אין לא יכולות מוכחות על תוכנות נורמליות. למעשה חברות התוכנה הגדולות בונות על זה שהרבה אנשים יתמקצעו בביתם על תוכנות לא חוקיות ולאחר מכן ימצאו עבודה בסטודיו שישלם המון כסף עבור עותקים חוקיים של התוכנה. הם רק לא אומרים זאת בפה מלא. אבל אם משתמשים פרטיים לא היו לומדים לעבוד על תוכנות לא חוקיות אז גם לסטודיוים לא היה את מי להעסיק שיתפעל את עמדות המאיה והאפטר אפקטס שלהם. וההוכחה הניצחת לכך, היא שרוב אתרי החברות האלה מלאות בגלריות של עבודות פרטיות שנעשו על תוכנות שאף אחד לא בדק את חוקיותן. עשית עבודה טובה במאיה? מאיה תשמח "לארח" את עבודתך באתר שלה (פרסום חינם למאיה, למה לא?) בלי לשאול אותך יותר מדי שאלות מיותרות. חלאס עם ההתחסדות המיותרת הזאת. עמדות מוסריות ריקות מתוכן....פיראטיות? בלי הפיראטיות לא היה לחברות האלה גרוש על התחת.

למעלה