היי...

ritka1

New member
היי...

רציתי לשאול= שמתי
שאתם עוסקים בכשפים ובמאגיה, לפי ההודעות שבפורום, איזה מין כישופים אלה? האם הם מצליחים? אה ו...אתם מאמינים ביצורים קסומים מהאגדות (אני מדברת על פיות וכאלה..)? תודה.

zfima

New member
היי...

עוד לא ברור לי, אבל כל אדם יכול "להפוך" לכל יצור..... שמעתי....

ובכן, השאלות שנשאלו פה....

-קודם כל- עם הקטע של "איזה כישופים...תשובה: איזה שבא לי....אבל זה לא כמו בהארי פוטר עם שרביט, אם חשבת לרגע.... האם הם מצליחים? תשובה - תלוי בנסיון שלך וברצון שלך....אם תרצי- זה יצליח. אם תגידי "טוב, נו, ננסה, מה אכפת לי? נראה אם יצא לי מזה משהו" אז... לא. האם אני מאמינה ביצורים מיוחדים? ת'אמת, זה נשמע יפה...לילדים קטנים. אבל כשגדלים, אז הרבה פעמים [בעצם כמעט תמיד] אנשים פשוט שוכחים מכל העניין הזה, מבחינה של "להאמין" בזה...אני חושבת שאני יותר בקטע ש הרוב...שלא ממש מאמינים בזה....

ההגמון

New member
המ.

יפה ששמת לב, מכיוון שזה פורום מאגיה וכישוף , אבל את שמת לב בגלל ההודעות. מתוחכם. איזה מן "כישופים"? איזה שבא לי. בערך. חלק דורשים ממני קצת יותר אנרגיה וזמן. וכן, הם מצליחים. לי לפחות, רוב הזמן. בעצם, כל הזמן, ב-5 שנים האחרונות. וכן, אני מאמין בפיות, ומלאכים, ושדים. בקשר למלאכים ושדים וכיוצ"ב אלו נקראים ע"פ הגדרתי "יצורים לא אורגניים", זתומרת, יצורים ללא גוף אורגני. ופיות פשוט חיות במימד אחר. אבל הן מאוד אורגניות.

PurpleFilth

New member
היי...

כישופים: אני עובדת עם גלאמור... כל מה שקשור לאשליות וחלומות זה אני. בנוסף יש לי גישה לחוטים שטווים את הגורל וליסוד האדמה. ואני פיה. נעים מאוד. אנחנו לא חיות *רק* בעולם אחר, הריני הוכחה. אבל, הגמון יקר, מה כוונתך בכך שאתה אומר שאנחנו מאוד אורגניות? מבחינה כימית-ביולוגית, זה אומר שאנחנו מבוססות פחמימות, או פחמן, אם אני לא טועה. ולצערי, זה פשוט לא נכון. להרבה פיות אין בכלל דבר שניתן לכנותו "גוף".

salingre

New member
השאלה שלי היא

האם היא נכנסת למצב תודעה של "פיות" או שזאת הצורה האסטראלית שלה או.. מה? הכוונה שאני אדם? אני לא אמרתי שאני אדם..

PurpleFilth

New member
היא? למה היא? אני פה...

לא, אני לא משנה את מצב התודעה שלי. תמיד הייתי ותמיד אהיה פיה. וכן, הגמון, הגוף שלי אנושי, אבל הנשמה שלי תמיד מבוססת על גלמור, כמו שנשמות אנושיות מבוססות על "אנרגית חיים". ואני לא תלויה בגוף. פעם היה אתר טוב שהסביר על זה, היום הוא כבר לא מתייחס לפיות אלא יותר לאנשי זאב. אולי מישהו מכם ימצא שם אינפורמציה מועילה.

neophile

New member
אש ומים

"לא, אני לא משנה את מצב התודעה שלי. תמיד הייתי ותמיד אהיה פיה. וכן, הגמון, הגוף שלי אנושי, אבל הנשמה שלי תמיד מבוססת על גלמור, כמו שנשמות אנושיות מבוססות על "אנרגית חיים". ואני לא תלויה בגוף." לפי מיטב ידיעתי אנרגיית נשמה ואנרגיית חיים הן אנרגיות שונות ממש כמו אש ומים

ההגמון

New member
אני לא חושב

שאף אחד ממש תלוי בגוף האנושי שלו. הרי במסע אסטרלי מוכח אחרת. ואני חושב, או מאמין, שלפיות, יש איזשהו גוף הרבה יותר פיזי מלשדים וכדומה. ולמרות שכמו שאת אומרת, האנרגיה עצמה היא גלמור, עדיין כמו בבני אדם, הגוף פועל על אנרגיית חיים. פשוט שלך היא גלמור, ושל אחרים היא משהו אחר. בשונה מיצורים לא אורגניים שאין להם קשר למימד הזה בכלל, ולצורה שבו המימד הזה מגדיר "אורגניזם". את מבינה מה אני אומר?

ההגמון

New member
המ.

טוב. את פה? נכון? את מקלידה? את פועלת מתוך גוף מסויים, כמו שאמרת? ואת פיה? אז יופי! יש לך גוף! מצויין. ולפי מה שאני ראיתי ושמעתי, דווקא יש להן גוף אורגני, אולי לא אורגני במלוא מובן המילה, זתומרת, גוף מבוסס כמו גוף של בני אדם, אבל הן אורגניות יותר משדים או מלאכים.

EvilFlame

New member
אכן שיטה מתוחכמת

ומה אני עושה? אני כלום אני יושב בבית קורא וצוחק וחושב לעצמי those guys are wierds/וברצינות אני קורא חומר אני חושב שמנטרות ותפילות וכו' זה סבבה אבל מעבר לזה,אני יכול לנסות אבל אני מתעצל. :p

zfima

New member
כישופי רקורסיה וכישופים מונחי עצמים

אהבתי! OOP ורקורסיה..... מי יוצאי אותי מכישוף הזה של בראודה?! ועוד אוסיף כמה כישופים חזקים שקשה לצאת מהם באורט בראודה: כישוף קומפילציה וכישוף מקביליות

לא לשכוח גם את:

כישוף הפולימורפיזם מונחה העצמים. את מאגיית הREFERENCE וכמובן את Assembli of withcraft

למעלה