היי

גליושע

New member
היי

בעיה... לפני שבוע וחצי בערך חזרתי מחו"ל. הייתי שם שבועיים ומאז שחזרתי אחת החברות שלי התחילה קצת להתרחק ממני ולרמוז לי שנחמד לה עם אנשים אחרים מהשכבה... היום חברה אחרת אמרה שאותה חברה אמרה לה (בעע) שהיא לא ממש יודעת איך להגיד לי את זה, אבל כשלא הייתי בארץ היא גילתה שהרבה יותר נחמד לה עם האנשים החדשים והיא מרגישה שלא ממש כיף לה איתי יותר והיא רוצה להתרחק ממני. מה לעשות?=\ אני יודעת שתגידו "להתרחק ממנה" ולתת לה מרחב או כל מיני דברים כאלה. אבל, 1. איך אני אומרת לה שאני יודעת? החברה ההיא לא הייתה אמורה לספר לי. 2. אני מרגישה קצת תלויה בה. אמנם יש לי כמה חברות אחרות אבל איתה אני הכי בקשר. מה גם שגם איתה אין לי איזה קשר עמוק מי יודע מה, ואני לפעמים מרגישה כאילו הקשרים שלי עם כל העולם הם שטחיים ורדודים לגמרי ואין לי עם מי לדבר, אבל זה לא קשור... אני יכולה לנסות להתרחק באופן טבעי ולא מורגש, ואם היא באמת תרצה להתרחק ממני היא לא תגיב. אבל... לא יודעת, קשה לי לעשות את זה. אני רוצה לדבר איתה על זה ו"להוכיח אותה". אני יודעת שזה לא הכרחי ומיותר, אבל יהיה לי ממש קשה להתרחק ממנה סתם=\ עצות?... תודה.

sweetdreams

New member
אם את רוצה לדבר איתה על זה

אני חושבת שזה הדבר הנכון לעשות. אמנם זה יותר בידיה מאשר בידייך, אבל במקום לא לעשות כלום ולהסתמך על הגורל, זה בהחלט מבורך לעזור לגורל לעזור לנו. אז את יכולה להגיד לה שאת מרגישה שהיא מתרחקת, ושהיית רוצה לדעת אם זה נכון, ואם כן אז למה.. תראי מה היא אומרת, אולי יש לזה סיבה, ואז תוכלי לנסות ולפתור את זה איתה. ויכול להיות שזה גם בלי סיבה מסויימת. אני מציעה לך לבדוק למטה את ההודעה של SummerSpirit ולבדוק את התגובות. יכול להיות שמה שקורה איתך והחברה שלך זה משהו דומה. אולי זו תקופה כזאת שהקשר שלך איתה נמצא בדאון, ושבגלל זה היא רוצה להתרחק ולהיות יותר עם אנשים אחרים. במקרה כזה אני חושבת שכדאי לתת צ'אנס לזמן ולמרחק לעשות את שלהם, ולא לפרק את הקשר לנצח. זה די נפוץ שיש עליות וירידות בקשרים, ואם תקחו קצת מרחק אחת מהשנייה זה מה שיגרום לכן וגם לקשר בניכן להתרענן מעט. אני לא יודעת אם התכוונת לזה שאת תלויה בה, אבל -- לא להגרר למקום הזה!!! את אומרת שיש לך עוד קשרים אבל את מרגישה שהם שטוחים ורדודים, אז תעשי משהו בקשר לזה. תחשבי מה חסר לך בקשרים האילו, מה לפי דעתך ייתן להם יותר עומק, ותפעלי! זה חשוב מאוד לטפח מספר קשרים במקביל, גם כדי למלא לך יותר את החיים, וגם כדי לא ליצור תלות בחברה מסויימת. גוד לאק!

sh53

New member
../images/Emo45.gif

ורציתי להוסיף שאת יכולה לומר לחברה שאת באה עם ראש פתוח ומוכנה לשמוע הכל וגם לעשות משהו בנדון.

../images/Emo140.gifלדבר איתה...

תסבירי לה בדרך עקיפה על מה שאת שמעת ובדרך ישירה על מה שאת מרגישה... קרנושית

למעלה