היי

L I L 2 1

New member
היי

מישהו פה מכיר את חברת התעופה לאופר? מישהו שמע עליה ועל משרת דיילת קרקע שם?

L I L 2 1

New member
ד"א

בלי קשר מה הם דרכי ההגעה הנוחות ביותר לטרמינל 1?

malder

New member
היי לילך

בפורום נמצא בחור נחמד בשם תומריקו שעובד בלאופר, הוא בטוח יוכל לתת לך פרטים פחות או יותר על החברה, ולהוסיף על דבריי. לאופר היא חברת שירותי קרקע שנותנת את שירותיה לחברות כמו אייר-פראנס, אלאיטליה, תורקיש איירליינס ועוד הרבה חברות שכרגע אני לא זוכר. הדיילות קרקע של לאופר מחולקות לפי חברות התעופה, ככה שבסוף הקורס את ממוקצעת על חברת תעופה מסויימת. העבודה היא בעיקר לעשות צ'ק אין (מאחורי הדלפק), ובשעת העלייה למטוס לקבל את הנוסעים בשער. דיילות הקרקע משתתפות לעיתים גם בנחיתות בכל מיני תפקידים קטנים (כדי להאריך את המשמרת - שהרי משמרת רגילה היא בערך 4-4.5 שעות). לגבי שכר וכאלה, אין לי מושג

ללילך

את יכולה לפנות אליי בפרטי אני ייתן לך עוד פרטים אם את צריכה וגם לתומריקו את יכולה לפנות הוא עובד איתנו!

ללילך

את יכולה לפנות אליי בפרטי אני ייתן לך עוד פרטים אם את צריכה וגם לתומריקו את יכולה לפנות הוא עובד איתנו!

tomerikoc

New member
איך אפשר לעזור?...

ממ..לטרמינל 1...תלוי מאיפה את מגיעה..

L I L 2 1

New member
היי

אני מגיעה מהצפון. יש לי יום שני מיונים בחברת לאופר. אני דיי מתלבטת אם ללכת בכלל. המשכורת לשעה ממש זעומה הרווחתי יותר בתור פקידה.

בטיסטה3

New member
היי תומריקו

אתה עובד בלאופר? איך שם? האם הם מחפשים עובדים ואם כן מה הדרישות ואיך אפשר ליצור עימם קשר?

למעלה