היי

היי

אני חדש פה וסתם רציתי לומר שזאת סדרה מדהימה.אז איזה דמות אתם הכי אוהבים?מי הזוג הכי חמוד?ומתי מגיעה העונה ה 3 לדיוידי?!

תמריקי

New member
היי ברוך../images/Emo24.gif

אני הכי אוהבת את סת'
ומריסה..הזוג הכי חמוד זה סת' ומסאמר לדעתי...וח-כ-ה העונה ה3 לא יצאה עדין ביס
שלא נדבר על דיוידי

elena20

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא

אני הכי אוהבת את ראיין ומריסה כי הם חמודים וזוג מושלם, אין לי ממש דמות מועדפת אני אוהבת את כולם!!!

EvaNofit

New member
../images/Emo26.gif

הדמות שאני הכי אוהבת
ריאן
הזוג הכי חמוד
ריאן & מריסה

EvaNofit

New member
הכי טוב שאפשר../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

וואי את לא יודעת כמה אני חושבת על שניהם ועל ריאן בכלל.... לא מבחינה חולנית(!) ולא רק על הדמויות והסיפור שלהם -אלא לפעמיים גם עליהם ממש כאילו הם נראים לי אנשים מאוד מיוחדים.... שמעניין אותי לראות אותם מופיעים בעוד דברים.... תגידי, ריאן יעשה או עשה עוד דברים חוץ מO.C..
כאילו אפשר לראות אותו עכשו בעוד פרויקטים..?

הוא מצלם עכשיו סרט עם אל פצ'ינו

בן מקנזי לוהק למותחן "88 דקות" בכיכובו של אל פצ'ינו, הסרט הוא בהפקתו של ישראלי לשעבר (שאני ממש לא זוכרת את השם שלו כרגע) וממה שהבנתי מיכל ינאי, גם לוהקה לתפקיד קטן בסרט הזה (כן קראתם נכון מיכל ינאי LOL) ממה שהבנתי הסרט יהיה על פרופסור באוניברסיטה (אל פצ'ינו) שמקבל מכתב או איום או משהו כזה שאומר שיש לו 88 דקות לחיות ובן ישחק את אחד הסטודנטים שנחשדים במעשה. חוץ מזה בן הופיע בסדרה "ג'אג" ובסדרה "המחוז", אבל לפני האוסי הוא בעיקר עשה כל מיני פרויקטים בתיאטרון. בשנה שעבר הוא כיכב בסרט הראשון שלו, שקראו לו "ג'ונבאג" בסרט הוא שיחק דמות שונה לגמרי מהדמות שהוא משחק באוסי (ויש לו אפילו שפם בסרט !!), והסרט למרות שהיה סרט אינדי (סרט עצמאי) דל תקציב זכה בפרסים רבים ולא ראיתי ביקורת אחת שלא היללה ושיבחה את הסרט, חוץ מזה יש שמועות שהסרט יהיה מועמד לאוסקר בקטגורית הסרטים העצמאים, אז בואי נחזיק אצבעות בשביל בן. הסרט גם זכה להצלחה כלכלית לא קטנה (יחסית לסרט עצמאי שבד"כ לא מרוויח הרבה)וב-17.01 ג'ונבאג יוצא ב-DVD בארה"ב ובשאיפה יגיע אלינו בקרוב, אולי אפילו יהיה אפשר להוריד אותו מהביטורנט. אני ממליצה לך גם לראות כל מיני תוכניות אירוח שבן השתתף בהן, כמו הפעם האחרונה שהוא היה אצל קונאן (הוא היה מקסים
) או המתיחה שעשו לו בפאנקד'.

EvaNofit

New member
ייאי../images/Emo70.gif ומתי תאריך משוער ליציאה..?

עוד הוא משחק שם תפקיד של רע.... זה מעניין....
חחח מיכל ינאי.... אבל דווקא בגלל שהיא שם... ומשתתפים בסרט שחקנים עם שם.. אני לא דואגת לשאלה אם יביאו אותו לכאן כי זה בטוח.....
איפה ומתי משדרים המחוז\ג'אג..
שאני יראה..... את ראית כבר את הסרט "ג'ונבאג"..? חחחח בן עם שפם...
[ראיתי תמונה של זה באמת באתר ההוא שאת מנהלת..] ובטח שמחזיקה אצבעות בשבילו
ובטח התוכניות האלו שאמרת כבר שודרו ומי יודע מתי יהיה ש.ח. אז יש לך אולי קישורים להורדה...? ראיתי ששמתם פעם תמונות מאיזה תוכנית שהוא התארח בה עם חולצה שחורה ושיער קצוץ והוא נראה שם מעולה
[כרגיל....
] תודה על כל המידע מיכל

בקשר לסרט

אין לי מושג מתי הוא יוצא, בטח בקיץ. ואני בטוחה שהסרט הזה יגיע לארץ. ובקשר לשאר הדברים שבן הופיע בהם (ג'אג והמחוז)- אני אתן לך לינקים לשניהם, אבל לא היום, כי אני הולכת לישון עכשיו, אני מקווה שאני אוכל להעלות אותם ל-Yousandit עבורך מחר או מחרתיים. לא ראיתי את ג'ונבאג- אבל שמעתי שהוא מצויין, ראיתי טריילר לסרט פעם, אני מקווה שאחרי שהוא ייצא ב-DVD בארה"ב, מישהו ידאג להעלות אותו לאינטרנט.

EvaNofit

New member
גמני מקווה יעלו אותו לאינטרנט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם תמצאי שוב תטריילר לסרט תביאי לי לראות גם....
ולילה טוב
חחח ובלי לחץ...(!) מתי שיהיה לך זמן תעלי...
[ותודה על זה מראש
] אבל זה כאילו פרקים שלמים או הופעות אורח..? ויש לך עם תרגום..? שוב פעם לילה טוב או בוקר\צהריים.... תלוי מתי תקראי תהודעה....

קאטי22

New member
ברוך הבא!!

הדמות האהובה....סת'!!
(הוא פשוט פשוש!!!) הזוג הכי חמוד...סת' וסאמר דיוידי??????????,לא בזמן הקרוב!

Aviad1987

New member
ברוך הבא... ../images/Emo8.gif

העונה השלישית עוד לא הסתיימה בארצות הברית וכשיצא צריך לחכות שיגיע לארץ וכו' וכו', יש זמן.

למעלה